Haberler

Hayattan Kareler" Konulu Fotoğraf Yarışması Sonuçlandı

Hisarcık Anadolu Öğretmen Lisesi Fotoğrafçılık Kulübü tarafından düzenlenen “Hayattan kareler” konulu 1.Fotoğraf Yarışması sonuçlandı.

Hisarcık Anadolu Öğretmen Lisesi Fotoğrafçılık Kulübü tarafından düzenlenen "Hayattan kareler" konulu 1.Fotoğraf Yarışması sonuçlandı.

Anadolu Öğretmen Lisesi Fotoğrafçılık Kulübü Rehber Öğretmeni Ali Tekin, öğrenci ve öğretmelere fotoğraf sanatını sevdirmek ve onları teşvik etmek amacıyla düzenledikleri "Hayattan kareler" konulu 1.Fotoğraf Yarışmasına Kütahya, Afyon, Balıkesir, Eskişehir, Bursa, Manisa ve Uşak illerindeki Anadolu Öğretmen Lisesi öğrenci ve öğretmenleri tarafından 30 fotoğraf gönderildiğini belirterek," Okulumuz bünyesinde üç kişiden oluşan jürinin değerlendirmesi sonucu Uşak Şehit Abdülkadir Kılavuz Anadolu Öğretmen Lisesinden Rabia Kaplan'ın fotoğrafı birinci, Afyon Sandıklı Anadolu Öğretmen Lisesinden Alper Tosun'un fotoğrafı ikinci ve Balıkesir İstanbulluoğlu Anadolu Öğretmen Lisesinden Fatma Vuslat Sak'ın fotoğrafı üçüncü seçilmişlerdir. Dereceye girenlerin ödülleri 9 Haziran 2014 tarihinde düzenleyeceğimiz sergide sahiplerine takdim edilecektir. Yarışma birincisine yarı profesyonel fotoğraf makinesi, ikinci ve üçüncüye de fotoğraf makinesi ile çeşitli hediyeler verilecektir." dedi.(MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ali Tekin Hisarcık Kütahya Yerel Haberler

title