Haberler

Hayatın Anlamı Kitap" Okuma Projesi

Osmaniye'nin Toprakkale İlçe Kaymakamlığı tarafından "Hayatın Anlamı Kitap" projesi başlatıldı.

Osmaniye'nin Toprakkale İlçe Kaymakamlığı tarafından "Hayatın Anlamı Kitap" projesi başlatıldı.

Proje koordinatörü Arzu Güleryüz Maraşlı, Osmaniye Organize Sanayi Bölgesi Konferans Salonunda yaptığı açılış konuşmasında, proje kapsamında okul ve kamu kurumlarında her gün en az 20 dakika kitap okunacağını belirterek, ilçede okuma alışkanlığını geliştirmeyi amaçladıklarını söyledi.

Düşünen ve öğrendikleriyle hayatına yön veren bireylerin yetişmesi için okuma alışkanlığının kazanılmasının önemli olduğuna dikkat çeken Maraşlı, "Bir taraftan öğrencilere kitap okuma heyecanı kazandırılırken, diğer yandan okulların ihtiyacı olan kitapların temini çalışmaları başlatılarak kütüphaneler zenginleştirilecek. Bu proje sayesinde okuyarak olayların ve gelişmelerin gerçek boyutunu öğrenen bireyler olarak, öncelikle öğrencilerin öz güvenlerini arttırmak yoluyla kitap okuma alışkanlığı kazandırılacak. Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışanların kitap okumalarının ise hem vatandaş üzerinde olumlu etkileri olacak hem de bu kişilerin ailelerine örnek teşkil edecektir" diye konuştu.

Programa, Toprakkale Kaymakamı Mehmet Maraşlı, Osmaniye Organize Sanayi Bölgesi Başkan Vekili Şerif Tosyalı, il ve ilçe kurum müdürleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Organize Sanayi Bölgesi Toprakkale Osmaniye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title