Haberler

Hayatım Boyunca Hiç Savaşmadım Ben" Diyen Gülşen'i de Katlettiler

Haber: Özgür ALTUNCU / DHA İstanbulAtatürk Havalimanın'daki terör saldırısında hayatını kaybedenlerden biri de TGS Yer hizmetlerinde çalışan Gülşen Bahadır.

Haber: Özgür ALTUNCU / DHA İstanbul

Atatürk Havalimanın'daki terör saldırısında hayatını kaybedenlerden biri de TGS Yer hizmetlerinde çalışan Gülşen Bahadır. Teröristlerin uzun namlunu silahından çıkan kurşunla vurulan Bahadır, ağır yaralandı. Bahadır, hastanedeki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Gülşen Bahadır, sosyal medya hesabından bir hafta önce paylaştığı yazıda, " Savaşmıyorum, direniyorum,seviyorum"diye yazmıştı.

"SAVAŞIN HİÇBİR GETİRİSİ YOK"

Bahadır takipçileriyle paylaştığı uzun yazısında, "Hayatım boyunca hiç savaşmadım ben,ama hiç.Ne istediklerimi almak için,ne kendim için,ne sevdiklerim için,ne hayatın bana vermedikleri için,ne de haksılığa uğradığım için.Gücüm olmadığından değil tercih etmediğimden.Ben tercihimi direnmekten yana kullandım çünkü savaşın hiç bir getirisi olmadığna inanıyorum.Savaşta kazanan yok sadece kaybedilenler var,geride kalıp hatırlanan tek şey onlar hep bunu gördüm" diye yazdı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title