Haberler

Hayati Hamzaoğlu, Seçmene Teşekkür Etti

MHP Kastamonu Milletvekili Adayı Hayati Hamzaoğlu, Türkiye ve Kastamonu için hayati öneme sahip bir seçimi geride bıraktıklarını ifade ederek, “Bu seçim süresince sizlerden çok büyük destek gördüm. Her fırsatta bana destek oldunuz; beni desteklemek için elinizden geleni yaptınız. Seçimler, milletvekili adayları için demokratik bir yarıştır.

MHP Kastamonu Milletvekili Adayı Hayati Hamzaoğlu, Türkiye ve Kastamonu için hayati öneme sahip bir seçimi geride bıraktıklarını ifade ederek, "Bu seçim süresince sizlerden çok büyük destek gördüm. Her fırsatta bana destek oldunuz; beni desteklemek için elinizden geleni yaptınız. Seçimler, milletvekili adayları için demokratik bir yarıştır. Bu yarışta kazananlar olabileceği gibi kaybedenler de olacaktır. Ben milletvekili seçilebilmek için yeterli oyu alamadım ama gönlünüzde bana açtığınız yerin çok müstesna olduğunun farkındayım. Seçim sonuçları, yeni bir dönemin başladığını göstermektedir. Aynı şey Kastamonu için de geçerlidir. Kampanya boyunca şahsıma göstermiş olduğunuz teveccüh her türlü takdirin üzerindedir. Gösterdiğiniz ilgiyi hayatım boyunca unutmayacağım gibi her zaman Kastamonu'nun emrinde olacağımı da bilmenizi isterim. Bir milletvekili adayı için bundan daha güzel bir duygu olamaz" dedi.

Zorlu bir seçim sürecini geride bıraktıklarını ve kendisini hiç yalnız bırakmayanlara vefa borcunun bulunduğunu açıklayan Hayati Hamzaoğlu, şöyle konuştu: "Bu vesileyle başta siz hemşerilerim olmak üzere Kastamonu'nun güzelleşmesi için var güçleriyle çalışan Sivil Toplum Örgütlerine, esnafımıza ve işçi kardeşlerimize minnettarım. Bana oy veren, komşusunun oy vermesi için çabalayan herkese olduğu kadar gönlünde bana oy vermek geçtiği halde çeşitli nedenle oy veremeyen hemşerilerime de yürekten teşekkür ederim. Kastamonu, benim hayatımın vazgeçilmez bir parçasıdır. Burada doğdum; çocukluğum burada geçti ve iş hayatım ile siyasi hayatım burada başladı ve devam ediyor. Benim için Kastamonu, her zaman müstesna bir şehir olma hüviyetini koruyacaktır. Seçim bitti ama asıl mücadele şimdi başlıyor. Kastamonu'nun parmakla gösterilecek bir şehir haline getirilmesine yönelik mücadelemi sürdüreceğim. Seçilsem de, seçilmesem de Kastamonu aşkım, sizlerin de desteğiyle artarak devam edecektir. Dileğim, Türkiye'nin huzuru, sevgiyi, barışı, hukuku, sosyal düzeni ve ahlaklı siyaseti yeniden hakim hale getirecek bir hükümete kavuşması ve Kastamonu'nun da Türkiye'de parmakla gösterilecek bir şehir haline gelmesidir. Bunun için elimden geleni yapacağım. Ne kadar zorluklarla karşılaşırsam karşılaşayım, bu şerefli yolda yürüyeceğim ve bu yürüyüş sırasında, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da beni yalnız bırakmayacağınıza olan inancım tamdır" - KASTAMONU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hayati Hamzaoğlu Kastamonu Türkiye Yerel Haberler

500

Yorumlar (1)

hacı mustafa:

AKP''DEN ÖNCE NE KÜRTLERİN NE DE ALEVİLERİN ESAMESİ OKUNUYORDU. . . ERDOĞAN VE AKP BUNLARA DEĞER VERDİ, KİMLİK VERDİ, , İMKAN VERDİ, , ADAM YERİNE KOYDU. . PEKİ BUNLAR NE YAPTI. . 7 HAZİRANDA İLK FIRSATTA KENDİLERİNE TECAVÜZ EDENLERE AŞIK OLDULAR. . . KENDİLERİNİ KURTARANLARA SIRTINI DÖNDÜLER. . . NEYMİŞ BUNLARA İYİLİK YAPMAMAK GEREKİYORMUŞ. . BEDELİ İHANET. . .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title