Haberler

Hayati Hamzaoğlu'ndan Devlet Sözü

MHP Kastamonu Milletvekili Adayı Hayati Hamzaoğlu, MHP iktidarında her türlü devlet desteğinin sağlanacağını söyledi.

MHP Kastamonu Milletvekili Adayı Hayati Hamzaoğlu, MHP iktidarında her türlü devlet desteğinin sağlanacağını söyledi.

Hamzaoğlu, 7 Haziran Genel Seçimleri kapsamında Tosya'yı ziyaret etti. Tosya'da ilçe merkezini ve köyleri ziyaret ederek MHP'nin seçim kampanyası hakkında detaylı bilgiler veren Hayati Hamzaoğlu, burada sanayi sitesi esnafını da ziyaret ederek, istek ve taleplerini dinledi.

MHP'nin iktidara gelmesi durumunda yapmayı taahhüt ettikleri vaatler hakkında bilgiler veren Hayati Hamzaoğlu, "MHP iktidarında KOBİ'lerin yenileme amacıyla yapacakları makine, teçhizat ve donanım yatırımlarından KDV alınmayacak, KOSGEB kaynaklarından faizsiz olarak yararlanmaları sağlanacaktır. Rekabet gücü kazanmaları için KOBİ'lere etkin danışmanlık desteği verilecektir. Tosya öteden beri çalışkanlığı, girişimciliği ve güçlerini birleştirme özelliği ile dikkat çeken, örnek olan bir ilçemizdir. Bu yönü ile gelişmeye açık olan Tosya'mıza MHP iktidarında her türlü devlet desteği sağlanacaktır. Yetki verildiği takdirde ben bunların takipçisi olacağım" dedi.

Karabey ve Suluca Köylerini de ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya gelen Hayati Hamzaoğlu, köylülerin ve çiftçilerin sorunlarını ve bu sorunların çözümlerini iyi bildiğini ifade ederek, MHP iktidarlarında tarıma en etkin desteğin verileceğini söyledi. Hamzaoğlu, tarım sektörünün yüksek verimlilikte ve kaliteli ürün üreten, insanını besleyebilen ve ihracat kapasitesi yüksek bir düzeye getirileceğini belirterek, bu konuda her türlü hazırlığın yapıldığını kaydetti.

Hamzaoğlu, şöyle konuştu: "Sözleşmeli üretim modeli ile bir taraftan çiftçilerimizin ürünlerinin gerçek değeri üzerinden pazarlanmasına, diğer taraftan sanayici, tüccar ve ihracatçılara sürekli kaliteli yüksek standartta uygun nitelik ve fiyatta ham madde sağlanacaktır. Çiftçimize tarımsal destekler arttırılacak, teşvikler arttırılacak, başta mazot, gübre ve yem olmak üzere temel girdileri ucuz temin etmeleri sağlanacaktır. Bu kapsama mazot, gübre, ilaç, tohum, yem ve fide gibi tarımsal girdilerin üzerindeki ÖTV ve KDV kaldırılacak. Çiftçiye mazot 1 lira 75 kuruş olacak. Tosya'mız da ağaç sanayi önemli bir yer tutmaktadır. Kastamonu orman zenginliği ile ülkemizin örnek illerindendir. Bu bakımdan ağaç ve mobilya sektörüne sektörel teşvik sağlanarak ahşap sektörümüzün gelişimi mutlaka sağlanacaktır"

Hamzaoğlu, ayrıca Tosya'ya bağlı Kilkuyu köyünü de ziyaret ederek, burada Pazar yerini gezdi ve vatandaşlarla bir süre sohbet etti. - KASTAMONU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hayati Hamzaoğlu Kastamonu Tosya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title