Haberler

Hayata Tutunmak İçin Hayallerini Çiz" Etkinliği

Siverek Kaymakamı Vural Karagül, katıldığı "Hayata tutunmak için hayallerini çiz" etkinliğinde ilçedeki bir okulun duvarına Türkiye haritası çizdi.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Özel Eğitim ve İş Uygulama Merkezinde hayata geçirilen etkinlikte, Kaymakam Karagül, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nuri Kapanoğlu ile öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Proğram kapsamında okul duvarlarına öğreniler çeşitli çizgi roman kahramanlarının fotoğraflarını çizerken, okulun bir duvarına da, Kaymakam Karagül önlük giyerek Türkiye haritası çizdi.

Karagül, öğrencilerle bir arada bulunmaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Özelikle eğitilebilir engelli çocuklarımızın topluma kazandırılması için sanatsal faaliyetlerin kullanılması çok önemlidir. Yapılan çalışmalara öğretmenlerimizin ve çocuklarımızın özverileri ve emeklerini görmekten de mutlu oldum. Yapılan bu çalışmalarda emek veren öğretmenlerimizi ve çocuklarımızı tebrik ediyorum. Küçük dokunuşların hem bireyleri hem de çevreyi nasıl değiştirdiğini hep birlikte gördük." diye konuştu.

Düzenlenen proğram kapsamında merkezin bahçesi de ağaçlandırıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Milli Eğitim Müdürlüğü Vural Karagül Siverek Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title