Haberler

Hayata Bir Çalım At Dostluk Kazansın" Projesi

Adıyaman'da "Hayata Bir Çalım At Dostluk Kazansın" Projesinin kupa töreni gerçekleştirildi.

Kahta İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik birimi tarafından hazırlanan SODES Projesi kapsamında, ilçede bulunan liseler arasında, "Hayata Bir Çalım At Dostluk Kazansın" futbol turnuvasının kupa töreni gerçekleşti.

Atatürk Stadında gerçekleştirilen projenin kupa törende gazetecilere açıklamada yapan Kaymakamı Metin Esen, İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Toplum Destekli Polislik birimi  tarafından hazırlanan projenin amacının liselerde eğitim gören 14-18 yaş arası öğrencilerin sosyal ve sportif faaliyetlere katılımını sağlamak olduğunu söyledi.

Öğrencileri içki, sigara ve tüm zararlı alışkanlıklardan bu proje ile uzak tutmaya çalıştıklarını vurgulayan Esen, başıboş bir  gençlik yerine gençlerin  fair play anlayışı içinde, sportmen bir nesil yetiştirilebilmesi gerektiğini dile getirdi.

Toplum destekli güvenliğin sağlanmasına katkıda bulunarak, öğrencilerin sosyal uyumlarının sağlanmasının projenin  temel amacı olduğunu ifade eden Esen, şunları kaydetti:

"Bugün baktığımda projenin tam anlamıyla amacına ulaştığını görüyorum. Burada olan gençlerimizle gurur duyuyorum. Çok başarılı, sportif, saygılı, pırıl pırıl bir gençlik görüyorum. Gençlerimizin başarılı çalışmalarının artarak devam edeceğinden eminim. Son olarak Projeyi hayata geçiren Toplum Destekli Polislik birimine çok teşekkür ediyorum, bu gibi projelerin devam etmesini diliyorum."

Törene, İlçe Emniyet Müdür Vekili Durmuş Ali Özkan, İlçe Yazı İşleri Müdürü Sırrı İnan, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Halil Alkayış ile çok sayıda öğrenci katıldı. - Adıyaman

Kaynak: AA / Yerel

Adıyaman Kahta Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title