Haberler

Hayat Ver Sergisi Açılıyor

Güncelleme:

Her Bağış Yeni Bir Hayattır sloganından yola çıkılan Hayat Ver sosyal sorumluluk projesi, Türkiye'nin en ünlü isimlerini buluşturdu.

Prof. Dr. Yalçın Polat başkanlığındaki Organ Nakli Bilinçlendirme Platformu tarafından gerçekleştirilen ve "Her Bağış Yeni Bir Hayattır" sloganından yola çıkılan "Hayat Ver" sosyal sorumluluk projesi, Türkiye'nin en ünlü isimlerini bir araya getirdi.

Memorial Sağlık Grubu'nun katkılarıyla gerçekleştirilen "Hayat Ver" projesi kapsamında; organ nakli bekleyen ve organ nakli olmuş bir hastanın hayata bakışının aynı karede çarpıcı şekilde kurgulandığı fotoğraflar ve ünlü isimlerin mesajları ile organ bağışının önemine dikkat çekildi.

"Hayat Ver" sosyal sorumluluk projesinde; Ahu Sungur, Aslı Tandoğan, Bengü, Çolpan İlhan, Derya Büyükuncu, Evrim Solmaz, Gökhan Türkmen, Hülya Koçyiğit, İlker İnanoğlu, İsmail Hacıoğlu, Keremcem, Merve Sevi, Murat Başoğlu, Mustafa Ceceli, Naz Elmas, Niran Ünsal, Oya Aydoğan, Rasim Öztekin, Selda Alkor, Sema Keçik, Yeşim Ceren Bozoğlu, Yetkin Dikinciler, Yıldız Kenter, Zeynep Beşerler, Zeyno Günenç fotoğrafları ve mesajları ile yer aldı.

"Hayat Ver" sosyal sorumluluk projesine ait sergi 1-15 Haziran 2013 günlerinde Hayatın Merkezi'nde sergileniyor.

Organ Nakli Bilgilendirme Platformu tarafından "Her Bağış Yeni Bir Hayattır… Organ Bağışla Hayat Ver" kampanyasına destek veren M1 Merkez Adana Alışveriş Merkezi Müdürü Yalçın Öz; "Topluma katkı sağlayacak bilinçlendirme projelerinde yer almayı her zaman görev addediyor ve onur duyuyoruz" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Yalçın Polat Memorial Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title