Haberler

Hayat Seninle Güzel" Projesi Kapsamında 1000'inci Ziyaret

Yeşilyurt Belediyesi tarafından başlatılan "Hayat Seninle Güzel" Projesi kapsamında Yeşilyurt ilçe sınırları içerisinde yeni doğan bebeklerin ailelerine gözün aydın ziyaretleri devam ediyor.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat'ın proje kapsamında 1000'inci çocuk ziyareti Ayfer- Fatih Ege çiftinin üçüzleri, Mehmet Miraç, Azra Nehir ve Elif Su oldu. Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, dünyaya gözlerini yeni açan bebeklerin ailelerini evlerinde ziyaret ederek, Yeşilyurt Belediyesi tarafından hazırlanan hediye paketlerini hediye etti. "Hayat Seninle Güzel" Projesine önem veren ve proje ile ilgili sürekli bilgiler alan Başkan Hacı Uğur Polat, "Dünyaya gözlerini yeni açan üçüz bebekler ile sayımız 1000'i geçti. Yeşilyurt ilçesinde dünyaya gelen çocuklarımızı projeyi yürüten arkadaşlarımız takip ediyor, günlük periyodik olarak yeni bebeklerin aileleri ziyaret ediyorlar" dedi.

Başkan Polat, beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Haydar Şahin, Yeşil Yurt Ltd. Şti. Genel Müdürü Selahattin Üzmez, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Muaz İçen, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Lütfi İnan ile birlikte Ege ailesini ziyaret etti. Polat, ziyarette Belediye tarafından hazırlanmış özel bebek paketini armağan etti. Çocuklara olan ilgisi, sevgisi ve yakınlığını her türlü ortamda gösteren Başkan Polat, kucağına aldığı üçüz bebekler için sağlıklı ve güzel bir gelecek temennisinde bulundu.

Ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, "Hayat Seninle Güzel " Projesine ayrı bir önem verdiklerini ifade eden Başkan Polat, "Belediye olarak kendi sınırlarımız içinde dünyaya gelen tüm bebekleri bizzat ziyaret ediyoruz. Bu ziyaretin farklı bir anlamı var. 'Hayat Seninle Güzel' Projesi'ndeki rakam bu bebeklerimizle birlikte 1000'i geçti, bende bu ziyarette bulunmak ve üçüzlerin hediyelerini bizzat takdim etmek istedim. Ziyaretlerimiz sırasında bebekler için hazırlanmış gözünüz aydın hediye paketimiz var. Bebek bakımı ve annelerin eğitime yardımcı olacak kitap ile çam sakızı çoban armağanı misali, çeşitli hediyelerin olduğu bir paket armağan ediyoruz. Milli Eğitim Bakanlığının tavsiye ettiği bu kitapların mutlaka okunması lazım. Çocuklarımız sağlıklı ve güzel bir geleceğe sahip olsunlar, bu yavrularımız bizlerin geleceği, Rabbim tüm çocuklarımızı korusun ve tehlikelerden uzak tutsun" diye konuştu.

Başkan Polat'ın ziyaretinden ziyadesiyle memnun kaldıklarını ifade eden Ayfer- Fatih Ege çifti, "Evimize kadar gelip üçüz bebeklerimizi ziyaret eden Belediye Başkanımız Hacı Uğur Polat'a çok teşekkür ediyoruz" dediler. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hacı Uğur Polat Yeşilyurt Ege Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title