Haberler

Hayat Şarkısı 29. Bölümde Neler Oldu? Hayat Şarkısı 30. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Güncelleme:

Hayat Şarkısı dün akşam 29. bölümüyle izleyicileriyle buluştu. Hayat Şarkısı 29. bölümde neler oldu? Hayat Şarkısı 30. bölüm fragfmanı yayınlandı mı? İşte tüm detaylar...

Başrollerini Burcu Biricik, Birkan Sokullu, Ahmet Mümtaz Taylan ve Olgun Toker'in paylaştığı Hayat Şarkısı dün akşam 29. bölümüyle izleyicileriyle buluştu. Hülya, Nilay'dan bebek konusunda bilgiler almak istedi ancak Nilay'ın yalan söylediğini anladı. Bahar'ın annesinin Nilay olduğuna inanmayan Hülya bu konuda Mahir'den yardım istedi. Yine rahatsızlanan Hülya'yı konağa götürmek zorunda kalan Mahir ise, Cevher sülalesinin geri kalanı ile tanışmak zorunda kalır ve Bayram tarafından ifadesi alındı. Mahir, Nilay ve Melek'i Haluk'tan kurtarmak için sahte bir kimlik çıkardı. Hüseyin ise evi terk etti ve Melek'in yanına taşındı. Ancak Zeynep, Hüseyin'in peşini bırakmayacaktır ve Melek'i bir seçim yapması konusunda son kozunu kullanır.

HAYAT ŞARKISI 30. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Kanal D'nin iddialı dizilerinden olan Hayat Şarkısı'nın 30. bölüm fragmanı yayınlandı. Melek'in evi terk ettiğini öğrenen Hüseyin, soluğu Zeynep'in yanında alır. Mahir, Melek'in mektuplarını karıştırır ve Hülya'dan gizlenen bilgileri öğrenmeye çalışır. Bu arada beklenmeyen bir olay yaşanır ve Hülya, Bayram'ın odasındaki bir evrakta çok önemli bir şeye rastlar. Heyecan dolu yeni bölümüyle Hayat Şarkısı, 15 Kasım akşamı izleyicileriyle buluşacak.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ahmet Mümtaz Taylan Birkan Sokullu Burcu Biricik Hülya Bayram Medya Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title