Haberler

Hayat Kadınına Bahşiş Olarak Lemur Verdi

Güncelleme:

Amerika'da hırsızlık yaptıktan sonra soluğu hayat kadınının yanında alan Nathan MacClain isimli adam, birlikte olduğu kadına bahşiş olarak çaldığı laptop ve lemuru bıraktı.

Dünya genelinde vahşi ve evcil hayvanlar insanların kötü muamelelerine ve yaşam haklarını hiçe sayan davranışlarına maruz kalıyorlar. Hayvanat bahçelerinde tutsak hayatı yaşayan hayvan türlerinden sadece biri olan lemurlar Madagaskar adlı animasyon filmi dışında adları çok sık duyulan bir tür değil. Ancak ABD'de bir lemurun başına gelenler filmlere konu olacak türden!

SOLUĞU HAYAT KADINININ YANINDA ALDI

NBC News'un yaptığı habere göre, ABD Eugene, Oregon'da "Zany Zoo Pet Store"un sahibi Nathan MacClain, uyuşturucu kullandıktan sonra dükkanlarında bulunan "Galago" ve Afrika kökenli bir lemur olan hayvanı çaldı. Hırsızlıkları bununla kalmayan MacClain, bir laptop ve izci kızlar için toplanan bağış parasını da çaldıktan sonra soluğu bir hayat kadınının yanında aldı.

BAHŞİŞ OLARAK LEMURU BIRAKTI

Hayat kadınıyla ilişkiye girdikten sonra parayı veren MacClain, laptop ve talihsiz lemuru da bahşiş olarak bırakarak kayıplara karıştı. Hırsızlıktan aranan MacClain, olaydan 2 gün sonra uyuşturucu etkisinde araba sürerken yakalandı. Polis yaptığı araştırma sonucu, minik lemuru şehir dışındaki bir hotelde buldu.

SOSYAL MEDYADA BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Zany Zoo Pet Store'un şimdiki sahibi Nathan'ın karısı Abbie MacClain, polis onunla iletişime geçene kadar kocasından şüphelenmediğini ve mağazalarındaki hayvanı kendilerinin de aradığını söyledi. Karısı olayı öğrenir öğrenmez, kocası Nathan'ın ulaşabileceği bütün banka hesaplarını engelledi ve bunu sosyal medyadan duyurdu. Lemur'u Abbie'ye teslim etmeyen polis, büyük bir kabus yaşayan hayvanı korumaya alırken MacClain işlediği suçlardan yargı önünde hesap vermeye hazırlanıyor. Olay sosyal medyada büyük ilgi görürken, hayvanseverler MacClain'in en ağır cezayı alması için kampanyalar düzenliyor.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Madagaskar Afrika Oregon Yaşam Dünya Haberler

500

Yorumlar (2)

ref:

Ulan adamlar lemuru bile takip ediyorlar bizde koca ülkeyi caldılar kimse ses etmedi

72
8
yanıtYanıtla
hornets:

yine mi adana diyecektim. . .

8
7
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title