Haberler

'Hayat Devam Ediyor' Bomba Gibi Geliyor

Güncelleme:

Geçtiğimiz sezona damgasını vuran 'Hayat Devam Ediyor' dizisi, bu pazar yeni bölümüyle izleyicilerle buluşacak.

Geçtiğimiz sezona damgasını vuran 'Hayat Devam Ediyor, yeni sezonda izleyicilerle buluşmak için gün sayıyor. Dizinin yeni sezondaki ilk bölümü Pazar günü saat 20.00'de atv'de ekranlarında yayınlanacak. 15 yaşında kendinden büyük ve zengin bir adamla zorla evlendirilen Meltem Miraloğlu'nun canlandırdığı 'Hayat'ın öyküsünü anlatan 'Hayat Devam Ediyor', konusuyla 7'den 70'e herkesi etkilemeyi başarıyor. Dizi, küçük gelinlerin dramına odaklanıyor. Sezonun ilk bölümü için geri sayım sürerken dizinin oyuncuları 'Hayat Devam Ediyor' ile ilgili samimi açıklamalarda bulundu:

Şenay Gürler

Doğrusunu, en iyisini yaptığınızda seyircinin hakkınızı fazlasıyla vereceğini biliyorum. Geçen yıldan kalan olaylar bu sezon çözüme ulaşıyor. Yeni olaylar da cereyan edecek. Heyecanlı sahneler izleyiciyi bekliyor.

Meltem Miraloğlu

Geçtiğimiz sezon yakaladığımız başarıdan daha güzel bir başarı elde edeceğimizi düşünüyorum. Geçtiğimiz sezona nazaran olaylar zinciri daha efektif olacak.

Fikret Kuşkan

Geçen sezonki dramatik ağırlığın yerine bu sene daha yumuşak olaylara yer verilecek. Çözüm bekleyen olaylara çözüm bulurken, ailenin dağılması da kaçınılmaz olacak.

Ali Ersan

Benim beklentim geçen sezondan daha yüksek. Hikaye akıcı ve daha derli toplu bir hal alıyor. Seyircinin ilgisini daha çok çekeceğine inanıyorum. Gözyaşlarından ziyade daha olumlu olaylar zincirine yer verilecek.

Arif Erkin

Bir yıllık deneyimimizin de etkisiyle çok başarılı bir sezon geçireceğiz. Daha iyisi olmaması için hiçbir neden yok. Herkesi çok özlemişim.

Yasemin Allen

Dizinin birinci sezonunda belirli bir kitlesi ve sadık izleyicisi oluşmuştu zaten. Oldukça huzurlu bir ortamımız var. Sette arkadaşlıklar da çok güzel.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Meltem Miraloğlu Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz mi? 23 Nisan bankalar tatil mi? 23 Nisan bankalar açık mı, çalışıyor mu? 23 Nisan'da İş Bankası, Garanti, Vakıf Bank, Ziraat Bankası açık mı? KPSS şartsız hastane personel alımı ne zaman? Başvurular ne zaman, şartları neler? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Sevgilisi kim? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Bilsem sınavını geçmek için kaç puan almak gerekir? BİLSEM sınavlarına nasıl bakılır? Patnos Belediyesi hangi parti? Patnos Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Bursluluk sınavı ne zaman? 2024 İOKBS bursluluk sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? 2024 GUY SINAVI BAŞVURU EKRANI: GUY sınavı başvuruları başladı mı, GUY sınavı başvuruları nereden, nasıl yapılır? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BİLSEM SONUÇLARI AÇIKLANDI 2024! BİLSEM sınav sonuçları nereden öğrenilir? BİLSEM sonuç sorgulama ekranı! Karne günü ne zaman 2024? Okullar ne zaman tatil olacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Survivor'da dün kim elendi? Survivor 2024 adaya kim veda etti? 17 Nisan Survivor elenen isim! 2024 LGS sınavı ne zaman, tarihi belli oldu mu? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayınlandı mı? Elif Duygu Adıgüzel kimdir? Elif Duygu Adıgüzel kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title