Haberler

Hayat Boyu Öğrenme" Projesi Protokolü

Bilecik Valiliği, Belediye Başkanlığı ve Milli Eğitim Müdürlüğü ile Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde hazırlanan, "Hayat boyu öğrenme" projesi protokolü imzalandı.

Bilecik Valiliği, Belediye Başkanlığı ve Milli Eğitim Müdürlüğü ile Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde hazırlanan, "Hayat boyu öğrenme" projesi protokolü imzalandı.

Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi'nde, proje protokolünü Vali Ahmet Hamdi Nayir, Belediye Başkanı Selim Yağcı ve Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak tarafından imzalandı.

Vali Nayir, protokol ile merkezi ve yerel yönetim arasında güzel bir işbirliğinin gerçekleştiğini belirterek, "Eğitim gibi önemli bir konuda bu iki merkezin güçlerin birleştirerek, Bilecikli insanımızın daha iyi ve daha kaliteli eğitim almaları imkanı sağlanmış olacak. Bir yandan halk eğitim faaliyetleri devam ederken, diğer yandan da belediyemiz çeşitli çalışmalar gerçekleştirecek" dedi.

Belediye Başkanı Yağcı da faydalı ve güzel bir protokol için bir araya geldiklerini ifade ederek, çocukların daha iyi eğitim görmesi, mahallelerde yapacakları kurslarda birlik beraberlik içerisinde hizmeti daha üst seviyede teknik kapsam içerisinde oluşturulması noktasında bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonrada daha da geliştirerek devam ettireceklerini söyledi.

Milli Eğitim Müdürü Altınkaynak ise proje hakkında bilgi vererek, protokolle 7'den 77'ye ihtiyaç duyulan tüm alanlarda kurslar açmayı ve etkinlikler yapmanın yanı sıra öğrencilerin boş zamanlarını spor, müzik ve folklor gibi alanlarda kurslar açarak, kendilerine olan özgüvenlerini arttırmak, istihdama yönelik kurslar açarak, kadın istihdamını artırmayı hedeflediklerini bildirdi.

Kaynak: AA / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü İsmail Altınkaynak Bilecik Valiliği Selim Yağcı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title