Haberler

'Hayat Birlikte Güzel" Projesi

Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından hazırlanan "Hayat Brilikte Güzel"projesi faaliyetleri çerçevesinde "Liseler Arası Kızlar Voleybol Turnuvası" ödül töreni düzenlendi.

Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından hazırlanan "Hayat Brilikte Güzel"projesi faaliyetleri çerçevesinde  "Liseler Arası Kızlar Voleybol Turnuvası" ödül töreni düzenlendi.

Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen turnuvaya, Bilecik Anadolu Lisesi, Ertuğrulgazi Lisesi, Hayme Ana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Yavuz Selim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde öğrenim gören 50 öğrenci, 5 takım halinde katıldı ve tüm öğrencilere proje kapsamında spor ayakkabı ve forma, katılımcı okullara ise voleybol topu hediye edildi.

İl Emniyet Müdür Ali Ekber Bektaş, turnuvada birinci olan İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi takım oyuncularına, İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak, ikinci olan Yavuz Selim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi oyuncularına, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız üçüncü olan Bilecik Anadolu Lisesi oyuncularına kupalarını takdim etti.

Ödül törenine, CHP Merkezi İlçe Başkanı ve Voleybol İl Temsilcisi Gültekin Çalışkan, okul müdürleri, vatandaşlar ve sporseverler katıldı.

Kaynak: AA / Yerel

Bilecik Sina Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title