Haberler

'Hayalleri Gerçekleştirmeye Doğru'

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı (Türkiye Ulusal Ajansı) tarafından kabul edilen ve Avrupa Birliği Bakanlığı ve Avrupa Komisyonu tarafından sağlanan hibeyle gerçekleştirilen...

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı (Türkiye Ulusal Ajansı) tarafından kabul edilen ve Avrupa Birliği Bakanlığı ve Avrupa Komisyonu tarafından sağlanan hibeyle gerçekleştirilen 'Hayalleri Gerçekleştirmeye Doğru' proje ekibiyle basın toplantısı düzenlendi.

Toplantıda Proje Sorumlusu Polis Memuru İsrafil Kozan, proje grubunun tanıtımı, MODEL-155 Grubu'nun bu tarihe kadar yaptığı faaliyetler, projedeki amaçları hakkında bilgiler verdi.

İsrafil Kozan, "MODEL-155 grubu üyeleri ülkemizin çeşitli yerlerinden gelip Siverek ilçesinde görev yapan memurlardan oluşmaktadır. Grubumuz 3 bayan 3 erkekten oluşmaktadır. Grubumuz üyeleri sosyal ve kültürel faaliyetlere önem veren, insanlara hizmet etmeyi kendisine görev kabul eden ve her biri kendi alanında uzman polis ve öğretmenlerden oluşmaktadır. Sağlık taraması, sürpriz doğum günü partisi, Hayat/Arsuz gezisi, Şanlıurfa gezisi, A.Gaffar Okkan Polis Meslek Yüksek Okulu ve Diyarbakır gezisi, Kurban Bayramı öncesi ayakkabı yardımı, sinema filmi gösterisi gibi faaliyetler yaptık. Projemiz 2013 yılı sonuna kadar devam edecektir ve planladığımız kurslar, seminerler ve bilgilendirme toplantıları vardır" açıklamasını yaptı.

MODEL-155 grubu tarafından yapılan araştırmalarda çocukların suç işlemesinin nedenleri arasında; göç, babanın birden fazla evlilik yapması, mutsuz anne profili, düşük hayat standartları altında yaşam, eğitim eksikliği, ailede eğitime önem verilmemesi, sosyal bir aktivitenin olmaması, anne baba sevgisinden mahrumiyet, maddi sıkıntılar, arkadaş çevresi, bilinçsiz kişilerin yaptığı yönlendirmeler ve şiddet ön plana çıktı.

Proje 30 Aralık 2013 tarihinde sona erecek. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Avrupa Birliği Şanlıurfa Türkiye Siverek Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title