Haberler

Hayalimdeki Polis' Yarışmasında Derece Giren Öğrenciler Ödüllendirildi

Elazığ Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Hayalimdeki Polis” yarışmasında öğrenciler, resim, şiir ve kompozisyonlarla polisi anlattı.

Elazığ Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Hayalimdeki Polis" yarışmasında öğrenciler, resim, şiir ve kompozisyonlarla polisi anlattı. Dereceye giren öğrencilere de bisiklet hediye edildi.

Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik (TDP) Şube Müdürlüğü tarafından "Geleceğimiz Çocuklar " isimli ÇOGEP projesi kapsamında ilkokul, ortaokul, lise de öğrenim gören öğrencilere yönelik olarak Milli Eğitim Müdürlüğü ile koordineli "Hayalimdeki Polis" temalı şiir, resim ve kompozisyon yarışması düzenledi. İl Milli Eğitim Müdürlüğünce oluşturulan komisyon tarafından incelenen eserlerden 27'si dereceye girdi. Dereceye giren öğrenciler için Nurettin Ardıçoğlu Kültür Merkezi'nde ödül töreni düzenlendi. Törene, İl Emniyet Müdürü Nihat İşlek, Milli Eğitim Müdürü Ahmet Bağlıtaş, İl Emniyet Müdür Yardımcıları, şube ve okul müdürleri ile birlikte öğrenciler katıldı. Proje kapsamında çeşitli yarışmalar düzenlendiğini belirten İşlek, "Bu yarışmalarda 27 öğrencimiz dereceye girerek ödül almaya hak kazandı. Bu tür projelerimiz milli eğitim müdürlüğü ile devam edecek. Öğrenciler bizim için çok önemli. Onlarda polisin algısını oluşturmak ve devletin güven duygusunu sağlamak istiyoruz. Tüm çocuklarımızı polisi kendisine en yakın kişi olarak görmesini arzu ediyoruz. Tüm öğrencilerimiz, çocuklarımız şunu bilsin ki polis ağabeyleri onların huzuru ve güveni için çalışıyor" dedi.

Çocukların kendileri için çok önemli ve değerli olduğunu da aktaran Emniyet Müdürü İşlek, onların güvenliği için okul önlerinde ve çevresinde gereken her türlü tedbirleri de aldıklarını kaydetti.

Daha sonra İl Emniyet Müdürü İşlek, Milli Eğitim Müdürü Ahmet Bağlıtaş ile okul müdürü ve Emniyet Müdür yardımcıları yarışmalarda dereceye giren 27 öğrenciye bisiklet hediye etti. Program dereceye giren şiir, resim ve kompozisyonların bulunduğu serginin gezilmesi ile sona erdi. - ELAZIĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü Elazığ Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title