Haberler

Hayali Şampiyonlar Ligi

Galatasaray'ın ara transfer döneminde kadrosuna kattığı Garry Rodrigues, "Lig'i kazanıp, Şampiyonlar Ligi'nde oynamak harika olacak" dedi.

Galatasaray'ın ara transfer döneminde kadrosuna kattığı Garry Rodrigues, "Lig'i kazanıp, Şampiyonlar Ligi'nde oynamak harika olacak" dedi. Galatasaray'ın ara transfer döneminde Yunan ekibi PAOK'tan kadrosuna kattığı Garry Rodrigues, kulüp dergisine açıklamalarda bulundu. Garry Rodrigues, Feyenoord altyapısında oynarken çok küçük ve zayıf olduğunu belirterek, "Feyenoord altyapısında her sene başında takımda kalıp kalmayacağınız size bildiriliyor. 16-17 yaşlarında takımından ayrılmamı söylediler. U18 takımında oynayacak kadar güçlü değildim. 20 yaşında fiziksel olarak gelişim gösterdim. Sonunda Galatasaray'a kadar geldim" dedi.

"İSPANYA BÜYÜK FIRSATTI"

Bulgaristan'a gitmeyi tercih ettiği dönemde Levski Sofia'nın çok iyi bir takım olduğunu belirten Rodrigues, "Bu kararımdan hiçbir zaman pişmanlık duymadım. Bulgaristan'da sadece bir sene kaldım. İyi de bir sezon geçirdim. Çok sayıda gol attım. Bulgaristan Ligi'nden sonra İspanya'ya gitmek çok farklı hissettirdi. Kolay değildi. Beni transfer etmek istediklerinde kabul ettim. Büyük bir fırsattı" şeklinde konuştu.

"PAOK İYİ BİR DENEYİMDİ"

Rodriguez, Galatasaray'a gelene kadar oynadığı en büyük takımın Yunan ekibi PAOK olduğunu ifade ederek, "Hem insan olarak hem de futbolcu olarak gelişimime büyük katkı sağladı. Orada oynamaktan ve bana bu fırsatı sunduklarından dolayı çok mutluydum. Ayrıca Yunan halkı ve taraftarlarımız tarafından da çok seviliyordum. Harika bir deneyimdi. Bugünümü onlara borçluyum. Şimdi bunu Galatasaray'da devam ettirmek istiyorum" diye konuştu.

Mücadele etmeyi sevdiği için Galatasaray'da olduğunu aktaran 26 yaşındaki oyuncu, "Hiçbir zaman pes etmem. Maç içinde ya da dışında fark etmeksizin sonuna kadar mücadele ederim. Karakterimin en güçlü yanı herhalde bu. Galatasaray'da olma nedenim de bu" açıklamasını yaptı.

"TUDOR'UN TAKIMINDA ÇOK ÇALIŞMALISINIZ"

Teknik Direktör Igor Tudor ile daha önce de çalıştıklarını söyleyen Garry Rodrigues, "İlk senemde Igor Tudor ile PAOK'ta beraberdik. Futbol mantalitesinde 'durmak' diye bir kavram yok. Onun takımında sürekli çok çalışmalısınız. Çok profesyonel biri. Aynı zamanda genç olduğu için de kazanmaya çok aç. İyi bir karaktere sahip. Onun hakkında konuşmak için tanımanız gerekiyor. İyi bir insan. Kendisiyle hiçbir zaman problem yaşamadım. Beni de sevdiğini düşünüyorum" değerlendirmesinde bulundu.

"DİKKATİMİ BU KONULARA VERMİYORUM"

Rodrigues, takım arkadaşı Bruma hakkında da konuşarak şu ifadelere yer verdi:

"Buraya geldikten sonra Bruma ile karşılaştırıldım. İnternette pek çok yorum gördüm ama dikkatimi bu konulara vermiyorum. Dünyada bizim gibi oynayan pek çok oyuncu var. Bu nedenle karşılaştırmaları anlayabiliyorum. Bruma ile de iyi bir ilişkimiz var. İkimiz de Portekizce konuşuyoruz. Aynı dili konuşan insanların takımda olması çok iyi. Aramızda tabii ki de sorun yok. İyi arkadaşız."

"DAHA ÇOK ODAKLANMALIYIM"

Son pasları daha iyi vermesi gerektiğini düşünen Garry Rodrigues, "Sol açıkta oynamayı seviyorum. Fakat pozisyonlar o kadar da önemli değil. PAOK'ta Igor Tudor'un sisteminde 5'linin sağında da birkaç ay oynadım. Tüm kanat bana emanetti. Çok kolay olduğunu söyleyemeyeceğim. Halen geliştirmem gereken çok yanım var ama önce son pasları daha iyi vermem lazım. Benden daha rahat pozisyondaki arkadaşımı bulmak için daha çok odaklanmalıyım. Bu nedenle pek çok asisti kaçırıyorum" şeklinde konuştu.

"ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE OYNAMAK HARİKA OLACAK"

Garry, sarı-kırmızılı takımla 4 yıllık sözleşmesi olduğunu hatırlatarak, açıklamasını şu ifadelerle tamamladı:

"Birinci önceliğim burada şampiyonluk kazanmak. Kariyerimdeki en büyük başarı olacak. Eğer bu 4 senede daha iyi bir futbolcu olup Galatasaray ile pek çok şeyi başarırsam kariyerimde bir sonraki adımı atmayı umut ediyorum. Şampiyonlar Ligi'nde hiç oynamadım. Ligi kazanıp, Şampiyonlar Ligi'nde oynamak harika olacak."

(İHA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Galatasaray Feyenoord Bruma Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 20 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title