Haberler

Hayal Meal'in Tiyatro Sporu Gösterisi Trump Cadde'de

Güncelleme:

Restoranları ve tasarım mağazalarıyla farklılığını ortaya koyan Trump Cadde'de her hafta sonu dj performanslar, mini konserler, tek kişilik gösteriler, tiyatro oyunları ve daha fazlası ziyaretçilere sunulacak.

Altlı üstlü yerleştirilmiş, üzeri graffitilerle bezenmiş konteynerlerlarıyla İstanbul'un en yeni sosyal yaşam merkezi Trump Cadde, kapısından gireni neşeli bir atmosferde yolculuğa çıkaran keyifli bir dünya… 17'si yeme&içme olmak üzere toplam 25 markanın yer aldığı ve bahar aylarının gelmesiyle birlikte tam anlamıyla uçuşa geçen Trump Cadde, bu hafta sonu yine çok renkli etkinliklere ev sahipliği yapıyor.

Bu tiyatroyu hem seyret hem katıl!

Türkiye'de Modern Doğaçlama Tiyatro'nun öncülüğünü yapan Mahşer-i Cümbüş'ün ekolünden gelen Hayal Meal, Modern Doğaçlama Tiyatro serüvenine Trump Cadde'de devam ediyor. Hayal Meal, "Tiyatro Sporu Gösterisi" ile bu Cumartesi günü saat 16.30'da Trump Cadde'de sahneye çıkıyor!

Brunch eşliğinde keyifli Pazar sohbetleri…

Bahar aylarında Pazar sabahlarının vazgeçilmezi brunch sohbetleri de her hafta sonu Trump Cadde'de ruhunuzu canlandıracak.

Yok böyle bir caz…

Trump Cadde'de her hafta Cumartesi-Pazar günleri Uninvited Jazz grubu ile müzik şöleni yaşanacak.

DJ performans ile neşeli saatler

Alışveriş ve eğlencenin İstanbul'daki yeni adresi Trump Cadde her hafta sonu, DJ performansı ile ziyaretçilerine coşku dolu saatler vaat ediyor.

Açıldığı günden bu yana İstanbulluların akın ettiği, sosyal hayatın yeni buluşma noktası Trump Cadde; dj performanslar, tek kişilik gösteriler, tiyatro oyunları ve mini konserlerle müdavimlerini mutlu edecek.

Eğlencenin yeni adresi Trump Cadde!

Türkiye'nin ilk konteynerlı açık hava sosyal yaşam merkezi olan Trump Cadde, alışveriş ve eğlencenin İstanbul'daki yeni adresi. Limonata, Nezih Kebap, Al Fakheer, Plus Kitchen, Zouk Balık, Ranchero, Hoca'nın Yeri, Kuğu Pastanesi, Home Store Kahve, Cafe Bien Loti, Alaçatı Kumru Evi'nin aralarında bulunduğu 17 restoranı ve Fiorucci, Coca Coca Konsept, Sneakers&More, MatrakShop, BigShop, Kağıthane gibi 8 tasarım mağazasıyla Trump Cadde, sokağın özgür ruhunu, neşesini, rahatlığını yaşamak isteyenlerin kısa sürede vazgeçilmezi oldu.

Kaynak: Bültenler / Kültür Sanat

İstanbul Türkiye Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title