Haberler

Havza Yönetimi Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Güncelleme:

Şanlıurfa'da Havza Yönetimi Bilgilendirme ve 2014/1 Dicle-Fırat 1. Alt Havzası Yönetim Heyeti Toplantısı yapıldı.

DSİ Konferans Salonunda düzenlenen toplantıya Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük'ün yanı sıra; Vali Yardımcısı Aylin Kırcı Duman, Orman ve Su işleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Sedat Kadıoğlu, DSİ 15. Bölge Müdürü Numan Doğan Gündüz ve ilgili daire amirleri katıldı.

Toplantıda konuşan Vali İzzettin Küçük; suyun önemine değinerek, su olmadan hayatı sürdürmenin mümkün olmadığını belirtti. Özellikle şehirleşme ve sanayileşmeyle birlikte su yönetiminin büyük önem kazandığını dile getiren Vali Küçük, yerinden yönetim ilkesiyle su yönetimi konusunda da havza yönetimi uygulamasına geçildiğini ifade etti. Aynı zamanda Fırat- Dicle 1. Alt Havzası Koordinatör Valisi olan İzzettin Küçük, her havzanın kendine göre bir eylem planı oluşturacağını ve uygulamaya geçileceğini de sözlerine ekledi.

Açılış konuşmalarının ardından Havza Yönetimi Dairesi Başkanı Taner Kimençe tarafından gerçekleştirilen sunumda havza yönetim heyetlerinin teşekkülü, görevleri, çalışma usul ve esasları hakkında katılımcılara bilgi verildi. Sunumun ardından Vali İzzettin Küçük başkanlığındaki heyet, soru cevap şeklinde değerlendirmelerde bulundu. Toplantını ikinci bölümünde ise havza yönetimi heyeti ve üst heyet seçimi gerçekleştirildi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Yerel

Şanlıurfa Kadıoğlu Dicle Havza Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title