Haberler

Havza'da Ulusal Satranç Turnuvasının Ödül Töreni

Samsun'un Havza ilçesinde ikincisi düzenlenen satranç turnuvasının ödül töreni düzenlendi.

Samsun'un Havza ilçesinde ikincisi düzenlenen satranç turnuvasının ödül töreni düzenlendi.

İlçede bir otelde başlayan "25 Mayıs Kültür ve Sanat Haftası 2. Geleneksel Ulusal Ödüllü Otat Gıda Satranç Turnuvası"na Samsun, Amasya, Sinop, Ordu, Giresun, Hatay, Düzce, Konya, Trabzon, Karaman, Artvin, Ankara, Bingöl, Bitlis, İstanbul, Bolu ve Sivas'dan 120 sporcu katıldı.

Atatürk'ün Havza'ya gelişinin yıl dönümü dolayısıyla yapılan turnuvanın ödül töreninde dereceye giren sporcular ödüllendirildi. Ödüller, CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, Havza Belediye Başkan Vekili Recep Akça ve Otat Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Başaran tarafından verildi.

CHP Samsun Milletvekili Zeybek, burada yaptığı konuşmada, satrancın önemli bir spor dalı olduğu belirterek, "Cumhuriyetin temelinin atıldığı yer 25 Mayıs kenti Havza'dır. Bu kentte böyle önemli bir etkinlik düzenleyen Otat Gıda'ya teşekkür ediyorum. Bu spor, çocuk ve gençlerimize planlama, düşünme ve strateji geliştirme yeteneği kazandırıyor. Hamlenizi doğru yapar ve ileriyi doğru okursanız o kadar başarılı olursunuz. Tüm sporcularımıza başarılar dilerim." diye konuştu.

Kaynak: AA / Spor

Amasya Samsun Sinop Havza Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title