Haberler

Havza'da Köydes Projesi

Havza Özel İdare Müdürü Hanife Baş, Havza İlçesi ve Köylerine Hizmet Götürme birliği tarafından Köylerin Altyapısının Desteklenmesi (KÖYDES) Projelerinin yüzde 65’inin tamamlandığını belirtti.

Havza Özel İdare Müdürü Hanife Baş, Havza İlçesi ve Köylerine Hizmet Götürme birliği tarafından Köylerin Altyapısının Desteklenmesi (KÖYDES) Projelerinin yüzde 65'inin tamamlandığını belirtti.

Baş ile Havza İlçesi ve Köylerine Hizmet Götürme Birliği Saymanı Arslan Çalışkan, birlik tarafından 2013 KÖYDES Projeleri kapsamında stabilize yol bakım çalışmaları tamamlanan 3 kilometrelik Şeyhler Yaylaçatı ve 3 kilometrelik Hecinli Çiftlik Köy yolunda incelemelerde bulundu.

Baş ve Çalışkan daha sonra programda olan ve bakım çalışmalarına başlanacak 4 kilometrelik Doğançayır köy yolu ve 4 kilometrelik Çakıralan Gidirli köy yolunu inceledi.

Havza İlçe Özel İdare Müdürü Baş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, şu an KÖYDES programı kapsamında yapılan çalışmalar sonucunda projelerin yüzde 65'inin tamamlandığını ve programın önünde olduklarını söyledi.

Baş; "Yapmış olduğumuz çalışmalar neticesinde 2013 KÖYDES programı çalışmalarında takvimin önündeyiz. Aralık ayında bitirmeyi planladığımız KÖYDES çalışmalarımız ekim ayı sonuna kadar tamamlanacak. KÖYDES çalışmalarımızın bitmesi ile birlikte elimizdeki imkanlar doğrultusunda program dışı olan aciliyet arz eden işlere yöneleceğiz" dedi. - Samsun

Kaynak: AA / Yerel

Şeyhler Köydes Havza Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title