Haberler

Havza'da Festival Hazırlıkları

Havza'da bu yıl 27.'si düzenlenecek 25 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Termal Turizm Festivali kutlama komitesi ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Havza'da bu yıl 27.'si düzenlenecek 25 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Termal Turizm Festivali kutlama komitesi ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Havza Belediye Meclisi Salonu'nda, Kaymakam Vekili Cengiz Nayman ve Belediye Başkanı Murat İkiz'in başkanlığında komite üyeleri bir araya geldi.

Kaymakam Nayman, etkinliklerinin sadece kaymakamlık ve belediyenin katkısı ile sınırlı kalmaması gerektiğini belirterek, "Bu yıl 27.'sini düzenleyeceğimiz festival için çalışmalarımıza başladık. Festivali adına layık şekilde kutlamak için farklı etkinlikler planlanmakta. Önemli olan festivalimize Havzalıların etkin katılımlarının sağlanması gerekmekte. Taslak plan üzerinde yapılacak çalışmalar ile festivalimizin zenginleştirilmesi yolunda çalışmalar yapılacak. Ben inanıyorum ki kültürel değerlerimizin yaşatıldığı güzel bir festival tertip edilecek." dedi.

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz de festivali adına yakışır bir şekilde kutlamak üzere herkesin üzerine düşenin en iyisini yapacağını ifade ederek, "Bu yıl festivalimiz 20 Mayıs tarihinde başlayacak ve 25 Mayıs tarihinde sona erecek. Festivalimizi en iyi şekilde yapmanın gayreti içindeyiz. Festivallerin amacı düzenlendikleri yerlerin adını duyurmaktır. Bu kapsamda festival içinde yapılacak etkinlikler ilçeye insanların ilgisini çekecek biçimde organize edilmeli. Bu yıl yurt dışından kardeş belediyelerimizi de festivale davet ettik." diye konuştu.

Konuşmaların ardından festivalin önemli etkinliklerinden olan at yarışı ve güreş komitelerinin üyeleri belirlendi. Toplantıda, hazırlanan festival davetiyesi, afişler ve diğer etkinlikler hakkında görüş alış verişinde bulunuldu.

Kaynak: AA / Güncel

Murat İkiz Termal Havza Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title