Haberler

Havran DSP'den Açıklama

DSP Balıkesir’in Havran İlçe Yönetimi adına, İlçe Başkanı Ahmet Dinç, Kıbrıs Barış Harekatı’nın 40. Yıldönümü ve Barış ve Özgürlük Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.

DSP Balıkesir'in Havran İlçe Yönetimi adına, İlçe Başkanı Ahmet Dinç, Kıbrıs Barış Harekatı'nın 40. Yıldönümü ve Barış ve Özgürlük Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.

DSP Havran İlçe Başkanı Ahmet Dinç'in mesajı şöyle: "KKTC'li vatandaşlarımızın Özgürlük Bayramlarını kutluyor; sevgi, saygı ve selamlarımızı gönderiyorum. Kıbrıs Barış Harekatı, Bülent Ecevit'in, Rauf Denktaş'ın, barış için yaşamını feda eden şehitlerimizin, bu uğurda canını ortaya koyan gazilerimizin dünyaya meydan okuyuşunun, ulusal çıkarlar söz konusu olduğunda, dik duruşun nasıl olacağını gösteren önemli bir simgedir. 20 Temmuz'da gerçekleştirilen Kıbrıs Barış Harekatı; Kıbrıs'a kesintisiz barış, eksiksiz demokrasi, gelişme ve refah getirmiştir. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti uluslararası camia tarafından tanınmalı, ambargolar kaldırılmalı, Avrupa Birliği olanaklarından yararlandırılmalıdır. Bu duygu ve düşüncelerle, Tüm KKTC halkının Barış ve Özgürlük Bayramı'nı kutluyor KKTC'nin kurulmasına vesile olan ve bu yolu açan Bülent Ecevit, Rauf Denktaş'ı, bu uğurda yaşamını yitiren tüm şehitlerimizi rahmet, saygı ve minnetle anıyor, gazilerimize de uzun ve sağlıklı ömürler diliyorum." - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bülent Ecevit Ahmet Dinç Balıkesir Havran Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

title