Haberler

Havran'da Davullu Ramazan Tebriği

Belediye bünyesinde faaliyet gösteren Kocaseyit Tiyatro oyunu ekibi Ramazan ayı nedeniyle en ilginç ramazan tebrikine imza attı.

Belediye bünyesinde faaliyet gösteren Kocaseyit Tiyatro oyunu ekibi Ramazan ayı nedeniyle en ilginç ramazan tebrikine imza attı. Osmanlı kıyafetleri ile İlçenin çarşı ve caddelerini gezen ekip Hacivat Karagöz tiplemeler dikkat çekti. Tiyatro gurubunun Hocası Hüseyin "Duyduk duymadık demeyin Mübarek ramazan ayı şehrimize teşrif etmiştir. İlçemizin ayrı mahallelerinde her akşam eğlence tertip edilmiştir tüm halkımız davetlidir ayrıca Belediye Başkanımız tüm Halkımızın Ramazan ayını tebrik etmektedir." İlçe halkı ilk kez böyle bir ramazan etkinliği yaşadıklarını belirterek "Belediye Başkanımıza bizlere geçmişi yaşattığı için teşekkür ederiz. Gerçeğini aratmayan bu tür sosyal ve kültürel faaliyetler hem bizim hem de bizden sonraki kuşağı eskiyi bilmeleri yönünde büyük önem arz ediyor" dedi. Tiyatro ekibi İlçenin Cadde ve sokaklarını gezdikten sonra mani okuyarak Belediye Başkanı Emin Ersoy'un makamını ziyaret ettiler. Başkan Ersoy Ramazan Davulcusuna bahşiş verdi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Emin Ersoy Havran Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title