Haberler

Havaş, Pegasus Havayollarına Medine'de Hizmet Verecek

Güncelleme:

Medine Havalimanında Havaş Saudi Arabia adıyla uçaklara yer hizmeti veren Havaş, Pegasus Havayolları ile anlaşma yaptı.

Medine Havalimanı'nda Havaş Saudi Arabia adıyla uçaklara yer hizmeti veren Havaş, Pegasus Havayolları ile anlaşma yaptı. Suudi Arabistan'da yer hizmetleri lisansına sahip tek Türk şirketi unvanı taşıyan Havaş Saudi Arabia, Pegasus Havayolları'na özellikle umre operasyonları kapsamında Medine Havalimanı'nda yer hizmetleri vermeye başladığını açıkladı.

Havaş Genel Müdür Vekili Kürşad Koçak konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Havaş olarak, hizmet ağımızı Orta Doğu'ya da taşımak hedefiyle kurduğumuz Havaş Saudi Arabia ile Pegasus Havayolları'nın Medine'ye gerçekleştirmeye başladığı umre seferleri için el sıkışmaktan mutluluk duyduk. Bu operasyon çerçevesinde Pegasus'un kutsal topraklara gerçekleştireceği yaklaşık 200 seferinde yer hizmetleri operasyonlarını gerçekleştireceğiz. Türkiye'de 25, Avrupa'da ise 7 havalimanında yer hizmetleri sunuyoruz. Bu doğrultuda, Havaş Saudi Arabia ile de yeni işbirlikleriyle hizmet ağımızı genişleterek ülke geneli ve bölgedeki diğer ülkelere hizmet verme hedefiyle yurt içinde olduğu kadar yurt dışında da büyümeye devam ediyoruz" dedi. - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Suudi Arabistan Pegasus Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title