Haberler

Saldırı Mağduru, Havalimanındaki Dehşeti Anlattı: Teröristin Silahı Tutukluk Yaptı

Güncelleme:

Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısında yaralanan Mustafa Kelleci, "Omzumdan yaralandım. Benim gördüğüm bir kişiydi. Üstümüze ateş ediyordu. Bir ara silahı tutukluk yaptı." dedi.

Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısında yaralanan ve tedavisinin ardından taburcu olan Mustafa Kelleci, yaşadığı korku dolu o anları anlattı.

Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısında yaralanan ve Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde gördüğü tedavinin ardından taburcu olan Mustafa Kelleci, yaşadığı korku dolu o anları anlattı. Teröristin açtığı ateşle yaralanan Kelleci, teröristin bir süre silahının tutukluluk yaptığını söyledi.

"BİR ARA SİLAHI TUTUKLUK YAPTI"

Kelleci, "Güvenlikte bekliyorduk. Arkamdan ses duydum. Baktığımda terörist uzun namlulu silahla üstümüze doğru ateş ediyordu. Yanımda bir adam vardı. Güvenlikten geçti. Metal eşyası ötünce geri çevrildi. Vücudundan yaralandı. Orada vefat etti. Ben de omzumdan yaralandım. Benim gördüğüm bir kişiydi. Bir ara silahı tutukluluk yaptı. Patlama anında yerde yatıyordum" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Mustafa Kelleci Bakırköy 3.Sayfa Haberler

500

Yorumlar (7)

ALMANYALI:

Pislik deas, Lanet olsun onlara. Kahrolsun ísid.

29
2
yanıtYanıtla
YALANCI AKPNİN MUMU YATSIYA KADAR YANAR:

MİLLET CAN DERDİN DE SARAYDA Kİ BÜRÜKSELDEKİ HAVAALANI 12 SAATTE AÇILMIŞ TÜRKİYEDEKİ ATATÜRK HAVALİMANI SALDIRIDAN 5 SAAT SONRA AÇILMIŞ HAVASINDA OBAMADAN KENDİNE GELEN TAZİYE MEKTUBU İLE HALKINA HAVA ATMA PEŞİNDE MEDYA YA PUTİNLE ÇEKİLMİŞ RESİMLERİNİ SERVİS ETME PEŞİNDE İSRAİLLE YAPILAN YÜZ KARASI ANTLAŞMAYI MEDYAYA SERVİS ETME PEŞİNDE YANİ SARAYDA Kİ NEREDE KENDİNİ HALKINA KARŞI HAVALI GÖSTERECEK GÖSTERİŞLİ İŞLER VAR ONUN PEŞİNDE SARAYDA ZENGİN İFTAR SOFRALARI ÜNLÜ DAVETLİLER İŞİ HAVA

18
10
yanıtYanıtla
Kimo :

Çok daha güçlü ve kenetlenmiş halde çıktık bu saldırıdan , bölgede dengeler değişti abd nin keyfi kaçtı olay bundan ibarettir , sonun başlangıcıdır bu abd ve etekli kuklaları için. .

20
7
yanıtYanıtla
YALANCI AKPNİN MUMU YATSIYA KADAR YANAR:

HER OLAYDAN SONRA İSTİHABARAT UYARDI MİTİN O BÖLGEDE BİLGİ VE İSTİHABARAT ALDIĞI KİŞİLER PKKLI YA DA PKK YANDAŞLARI ADAM MİTE GÖSTERMELİK TÜRKİYE YE CANLI BOMBA GİRDİ DİYOR YERİNİ VE ZAMANINI MİTE SÖYLEMİYOR. MİT DE BUNU İSTİHABARAT SAYIYOR MİT CANLI BOMBA GELDİĞİNİ BİLİYOR AMA EYLEM YAPACAĞI YERİ VE ZAMANINI BİLMEDİĞİ İÇİN ÜSTÜNDEN SUÇU ATMAK İÇİN BEN İSTİBARAT VERDİM YİRMİ GÜN ÖNCE DİYEREK İŞİN İÇİNDEN ÇIKIYOR. BİZİM MİT SURİYEDE Kİ CIA VE PKK YANLILARINDAN İSTİHBARAT ALIRSA SONUÇ BU OLUR

16
7
yanıtYanıtla
MUSA DUNYA:

HAYAL DÜNYANDA YAŞA SEN

yanıt1
yanıt0
YALANCI AKPNİN MUMU YATSIYA KADAR YANAR:

MİLLET AĞLAR AKP BÜRÜKSEL DE Kİ 12 SAATE AÇILDI BİZDE Kİ 5 SAATTE AÇILDI DİYE ÖVÜNÜR. AKPNİN UMURUNDA MI İSTİHBARAT 20 GÜN ÖNCE HABER VERDİM DİYOR. ÖNLEM ALINMIYOR. HÜKÜMETİN HER YETKİLİSİ AYRI BİR AÇIKLAMA YAPIYOR. İLK ÖNCE 10 OLAN ÖLÜ SAYISI SONRA 28 OLUYOR SONRA DA 41 İLK ÖNCE 60 OLAN YARALI SAYISI SONRA 200 KÜSÜR OLUYOR. AKP HIRSIZLIĞA YEMEĞE İÇMEYE İKTİDAR VE BAŞKANLIK HIRSINA KENDİSİNİ O KADAR KAPTIRDI Kİ ARTIK KANLI TERÖR OLAYLARINDAN BİLE KENDİSİNE ÖVÜNÜLECEK MALZEME ÇIKARMA PEŞİNDE

8
5
yanıtYanıtla
ÖZ TÜRK:

IZATEN BUNLAR YEMLIK TABIR EDILEN DANKALAK SAFLAR ELLERINE VERILEN COGU YUGASLAVYADA KULLANILMIS ESKI KELESLER MERMILERI SAYILI AMAC VEREBILDIKLERI KADAR ZARAR SONUNDA ÖLÜM HALA BAZI SIRP KÖYLERINDE BU KELESLER 150-200 EUROYA EL BOMBALARI 5-7 EUROYA SATILIYOR SIRP GÜMRÜKLERINDEDE HALKIN ELINDEKI SAVASTAN KALMA BU SILAHLARDAN KURTULMA AMACINLA GÖZ YUMULUYOR BUNU GIZLI SERVISLER BILIYOR VE FRANSADAKI OLAYDAN SONRA DENETIM ALTINA ALMA CABASI VAR AMA YETERSIZ

2
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title