Haberler

Havalimanındaki Bombalı Saldırıda Hayatını Kaybeden Taksici Erol Eskisoy Son Yolculuğuna Uğurlandı

Atatürk Havalimanı’nda gerçekleştirilen terör saldırısında hayatını kaybeden taksici Erol Eskisoy son yolculuğuna uğurlandı.

Atatürk Havalimanı'nda gerçekleştirilen terör saldırısında hayatını kaybeden taksici Erol Eskisoy son yolculuğuna uğurlandı. Taksicinin yakınları cenaze sırasında ayakta durmakta zorlandı.

Atatürk Havalimanı'na düzenlenen canlı bomba saldırısında hayatını kaybeden taksici Erol Eskisoy, Yenibosna Aksa Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından ebediyete uğurlandı. Taksici Erol Eskisoy'un yakınları tabutun başından güçlükle ayrıldı.

4 çocuk sahibi olan 44 yaşındaki Erol Eskisoy'un ağabeyi Şeref Eskisoy, "Havalimanında çalışıyor ağabeyim. O sırada müşteri beklerken silah sesi duyuyor önce. Panikle ne yapacağını bilemiyor. Orada ilk darbeyi alan ağabeyim. Adli tıpa götürmüşler oradan hemen. Gece sabaha kadar onu aradık ve en sonunda böyle bulduk. Allah razı olsun devletimizden hemen olay yerine geldiler. Bulamadığımızı söyledik, her yere talimat verdiler. Her konuda bize yardımcı oldular" şeklinde konuştu.

Cenazenin araca yüklenmesinin ardından hayatını kaybeden taksici Erol Eskisoy'un yakınları göz yaşlarına engel olamadı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Yenibosna 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title