Haberler

Havalimanında Uyuşturucu ve Kaçak İlaç Operasyonu

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: Havaalanı güvenlik noktasından geçen şüphelinin eşyalarında arama yapılması Havaalanı güvenlik noktasında kaçmaya çalışan şüphelinin yakalanması Havalimanında uyuşturucu ve kaçak ilaç operasyonu Van Ferit Melen Havalimanı'nda İran uyruklu şüpheli, ülkeye sokulması yasak ilaçlarla, bir zanlı da lavaboya dökmeye çalıştığı 308 gram toz esrarla yakalandı Van'da havalimanında düzenlenen uyuşturucu ve kaçak ilaç operasyonunda biri İran uyruklu 2 şüpheli gözaltına alındı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

Havaalanı güvenlik noktasından geçen şüphelinin eşyalarında arama yapılması

Havaalanı güvenlik noktasında kaçmaya çalışan şüphelinin yakalanması Havalimanında uyuşturucu ve kaçak ilaç operasyonu

Van Ferit Melen Havalimanı'nda İran uyruklu şüpheli, ülkeye sokulması yasak ilaçlarla, bir zanlı da lavaboya dökmeye çalıştığı 308 gram toz esrarla yakalandı

Van'da havalimanında düzenlenen uyuşturucu ve kaçak ilaç operasyonunda biri İran uyruklu 2 şüpheli gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince Ferit Melen Havalimanı'nda İran uyruklu F.K'nın bagajında yurda sokulması yasak olan, uyuşturucu özellikli 65 bin 300 hap ile testesteron hormonu içeren 250 miligramlık 767 ampul iğne bulundu.

Gözaltına alınan F.K'nın, ilaçları İstanbul üzerinden İngiltere'ye götürmeyi planladığı öğrenildi.

Şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Ayrıca ekipler, şüpheli davranışlarda bulunan S.S'yi durdurmak istedi. Polisleri fark ederek havalimanının tuvaletine giren S.S, üzerindeki 308 gram toz esrarı lavaboya dökmeye çalışırken yakalandı.

Gözaltına alınan zanlının emniyetteki işlemleri sürüyor.

Kaynak: AA / Güncel

İran Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title