Haberler

Havalimanında Bebeği Ölü Doğan Iraklı Kadın Şikayetçi Oldu

Güncelleme:

Irak'tan İstanbul'a gelen 8 aylık hamile bir kadın Atatürk Havalimanı'nda erken doğum yaptı. Iraklı kadın, savcılığa şikayette bulundu.

Irak'tan İstanbul'a gelen 8 aylık hamile bir kadın Atatürk Havalimanı'nda erken doğum yaptı.Bebeği ölü doğan Iraklı Sazgar Muhammed Arif, savcılığa şikayette bulunarak kendisinin sedye yerine tekerlekli sandalye ile ambulansa getirildiğini, çocuğunu da bu nedenle kaybettiğini söyleyerek şikayette bulundu.

İSTANBUL'A GELDİLER

Atatürk Havalimanı'nda dün akşam saat 22.00 sıralarında yaşanan ilginç olay iddialara şöyle gelişti: Iraklı Ahmet Salar Mahmud ile eşi 36 yaşındaki Sazgar Mohammed Arif 11 Haziran Cumartesi günü THY'nin TK-807 uçağı ile Süleymaniye'den saat 06.20'de İstanbul'a geldi.

'UÇABİLİR' RAPORU VERİLDİ

Iraklı aile, aynı gün TK-824 ile saat 12.25'de transit olarak geldikleri İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan Beyrut'a gideceklerdi. Ancak Irak'taki doktorun uçabilir raporu verdiği Sazgar Mohammed Beyrut, hamileydi ve uçağının kapısında rahatsızlandı. Bunun üzerine uçmaktan alıkonulan Iraklı aile, transit bölgede bulunan Air-Port Otele yerleştirildi.

OTELDE DOĞUM SANCISI

Otele yerleşen Sazgar Mohammed Arif iki gün sonra dün akşam saatlerinde bu kez doğum sancısına yakalandı. Eşi Ahmet Salgar Mahmud, durumu otel yetkililerine bildirerek doktor istedi. Otele gelen doktor, Iraklı kadında doğumun başlamak üzere olduğunu belirterek hastanın acele hastaneye gitmesi gerektiğini söyledi.

TEKERLİ SANDALYE GETİRİLDİ

Bunun üzerine hazırlanan kadın, sedyeye alınmak istendi ancak otelin asansörüne sedye sığmadığı için tekerlekli sandalyeye konularak transit bölgeden geçirildi, dış hatlar E Kapısı önündeki ambulansa getirildi.

BEBEK HAYATINI KAYBETTİ

Burada tam ambulansa binileceği sırada Iraklı Sazgar Muhammed Arif, bebeğini doğurdu. Çocuğun nefes almadığını belirleyen doktor, ambulansın içinde bebeğe kalp masajına başladı. Hemen Bakırköy Doktor Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gidildi ve yol boyunca da kalp masajı yapıldı. Ancak bebeği ölü teslim alan hastane doktorları da yaptıkları tüm müdahalelere rağmen bebeği hayata döndüremedi.

SAVCILIĞA ŞİKAYET ETTİ

Çocuğunu kaybeden Iraklı Sazgar Muhammed Arif ve eşi Ahmet Salgar Mahmud yaşadıkları bu talihsiz olay üzerine savcılığa şikayette bulunarak, kendisinin sedye yerine tekerlekli sandalye ile ambulansa götürüldüğünü ve bu nedenle de bebeğini kaybettiğini iddia etti. Bakırköy Savcılığının olayla ilgili olarak soruşturma başlattığı öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Süleymaniye Beyrut Salar Irak 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title