Haberler

Havalandırma Boşluğuna Düşen Genç Kız Kurtarılamadı

Güncelleme:

Aydın'da bir arkadaşıyla birlikte çıktığı 6 katlı apartmanın terasında havalandırma boşluğu üzerindeki camın kırılması sonucu düşüp ağır yaralanan 14 yaşındaki Yaren Demir, hayatını kaybetti.

Aydın'da dün, bir arkadaşıyla birlikte çıktığı 6 katlı apartmanın terasında havalandırma boşluğu üzerindeki camın kırılması sonucu düşüp ağır yaralanan 14 yaşındaki Yaren Demir, tedaviye alındığı Aydın Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

HAVA ALMAK İSTEDİ

Olay, dün saat 17.00 sıralarında Güzelhisar Mahallesi Albay Şefik Caddesi numara 29'da meydana geldi. Yaren Demir, ismi öğrenilemeyen bir arkadaşıyla birlikte hava almak için oturduğu 6 katlı apartmanın teras katına çıktı. Burada sohbet eden kızlardan Yaren Demir, havalandırma boşluğunun üzerinde dolaşmaya başladı. Demir, camın kırılması sonucu havalandırma boşluğuna düştü. Yaklaşık 15 metre yükseklikten zemine çakılan genç kız, ağır yaralandı.

KURTARILAMADI

Çağırılan ambulansla Aydın Devlet Hastanesi'ne kaldırılan genç kız, bugün doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı.

SEVENLERİ YASA BOĞULDU

Ölümüyle sevenlerini yasa boğan genç kızın cenazesi, Kırmızı Minareli Cami'de ikindi namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası Kemer Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Aydın Devlet Hastanesi 3.Sayfa Haberler

500

Yorumlar (8)

hak söz:

bu mübarek gecenin hürmetine allah onu afu mağfiret etsin. .

25
5
yanıtYanıtla
08:

afu mağfiret nedir kardeş neden türkçe konusmak istemiyorsun herkesin anladıgı dilden konusmak cokmu zor yada nesi kötü

yanıt11
yanıt16
DİLSİZ DİLLİLER:

arkadaşım türkçede bu duyguyu karşılayacak kelimemi var adama türkçe konuş diyorsunuz!?türkçede 240 kelimeden başka kelime yok konuştuklarınızın yüzde 80 i zaten ya arapça ya farsça görün artık yobazlıklar var hemde çok ama en büyük cahilde yobazda sizsiniz. ırkçılık bir hastalıktır milliyetçilikle başlar.

yanıt3
yanıt9
GÖKTÜRK:

hem o afu mağrifet değil, affı mağrifet''tir. bu kelime yerine günahlarını bağışlasın diyebilir. alsana duyguyu karşılayan kelime hem bununla ne ilgisi var? dilsiz dilliler isimli şahıs yobaz olan sensin, türkçe konuş demek ırkçı olmak anlamına mı geliyor? sen ilk önce ne olduğunu öğren. türkiye''de -türk yurdunda- türk''üm diyene ırkçı diye diye ülke bu hale geldi işte sizden iyi vatan haini yok.

yanıt2
yanıt1
oknn:

oranın üstünü hangi gerizekalı camdan yapmış. . . .

13
2
yanıtYanıtla
okann sığırcık:

mal orası aydınlık o sebep ile cam vs şeffaf yapmak gerek

yanıt2
yanıt0
Mülayim Abi:

Yazik olmus. . Üzüldüm. Bu yasa kadar getiren anne babasina bassagligi ve metin olmalarini ve sabir diliyorum. .

14
0
yanıtYanıtla
cemocemo:

burada ihmal var havalandırma boşluğu son katın zemininden 50cm yüksek normalde çatıaltına kadar örülmesi gerekir o duvarın camlı demir kapıyla üzerini örtmek büyük hata gördügüm kadarıyla bina yeni binayı yapan firmadan şikayetci olunuz insan yayatı ülkemizde bukadar ucuz olamaz kerdeşimin mekanı cennet olsun inşallah

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title