Haberler

Havai Fişekler Eşliğinde Erkekliğe İlk Adımı Attı

Bursa Barosu Avukatı Özgür Abatay’ın oğlu Atlas Göktürk Abatay erkekliğe ilk adımını attı.

Bursa Barosu Avukatı Özgür Abatay'ın oğlu Atlas Göktürk Abatay erkekliğe ilk adımını attı. Havai fişek, halk dansları eşliğinde gerçekleştirilen sünnet törenine çok sayıda davetli katıldı.

Bursa Barosu Avukatı Özgür Abatay (38) ile Canan Abatay'ın (35) oğlu Atlas Göktürk Abatay (8) sünnet oldu. Merkez Nilüfer ilçesindeki bir mekanda gerçekleştirilen tören öncesinde Abatay, çifti düğüne katılanları kapıda karşıladı. Daha sonra oğlu Atlas Göktürk ve kızı Alaz Gökçen ile birlikte piste çıkan Abatay çifti dans etti. Dansın ardından Türk bayraklı pasta kesildikten sonra, havai fişek gösterisi düğüne katılanları büyüledi. Düğüne gelen çocuklar palyaço eşliğinde eğlendi. Safarad Grubu ile Kafkas Halk Dansları Topluluğu da düğünde sahne aldı. Birbirinden ilginç danslar eden grup, ayrıca bıçakla şov yaptı. 16 tane Türk devletinin bayraklarının da yer aldığı düğüne Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Bursa Barosu Başkanı Gürkan Altun, Abatay'ın yakınları ve mesai arkadaşları katıldı. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Göktürk Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title