Haberler

Havacılık Festivali Başlıyor

Selçuk - Efes Havaalanında geçtiğimiz yıl Türkiye Hava Trafik Kontrolörleri Derneği (TATCA), öncülüğünde ve Dev Ajans Organizasyonu ile düzenlenen 'TATCA Havacılık Festivali bu yıl da uluslararası bir boyut kazanarak İ13 ve 14 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek.

Selçuk - Efes Havaalanında geçtiğimiz yıl Türkiye Hava Trafik Kontrolörleri Derneği (TATCA), öncülüğünde ve Dev Ajans Organizasyonu ile düzenlenen 'TATCA Havacılık Festivali bu yıl da uluslararası bir boyut kazanarak İ13 ve 14 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek. TATCA Havacılık Festivali'nin bu yıl ikincisi Selcuk- Efes Havaalanı'nda 13-14 Eylül tarihleri arasında yapılacak. İki gün sürecek olan festivalde hava akrobasi gösterileri, sanal havacılık gösterileri, paraşüt gösterileri, helikopter gösterileri, havacılık temalı yer etkinlikleri, ilgili üniversite ve kulüp etkinlikleri, model uçak gösterileri, çocuk oyun alanları, konserler, hediye uçuşları ve yarışmalar düzenlenecek. Festival kapsamında uluslararası arenada tanınan İtalya'dan Maurizio Perissinotti Scarlet Rose Air Show ile Romanyalı 'Hawks of Romania Air Show gösterisi ile misafirler eğlenceli anlar gerçekleştirecek. Bu yıl da bütün havacılık sevdalılarını misafir etmeyi amaçlayan festivalde yer alacak konuklar unutulmaz iki gün geçirecek. Gökyüzünde akrobasi şöleni sunulurken, bir yanda da yer etkinlikleri düzenlenecek. Hilton Otel'de gerçekleşen festivalin tanıtım toplantısına Türkiye'nin ünlü gösteri pilotlarından Ali İsmet Öztürk, TATCA Fest komite koordinatörü Tevfik Özgür Ünal, TATCA İzmir Şube Başkanı Tansu Bayındır, TATCA Fest Komite Koordinatörü Süleyman Tümer katıldı. Festivalin önemine değinen İsmet Öztürk, 'Bu tarz organizasyonlar Türkiye'de havacılığın gelişmesi için çok önemli. Gökyüzünde taklalar atan uçağın vermiş olduğu enerjinin yanı sıra iletişim çok önemli. Hava aktivitelerle özellikle genç insanların ilgisi çok fazla. Genç neslin yüzde 10'u pilot ve havacı olmak istiyor. Bu tarz organizasyonlarla yola nereden çıkması gerektiğini görüyor dedi. TATCA İzmir Şube Başkanı Tansu Bayındır, 'Gençliğimize ve havacılığımıza katkı sağlamak için bu organizasyonu düzenliyoruz dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Türkiye İzmir Eylül Efes Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title