Haberler

Havaalanı Güllüce'yi Umutlandırdı

Güncelleme:

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Esenler Belediye Başkanı Göksu ile birlikte Türkiye'de kentsel dönüşümün başlatıldığı mahalleyi gezdi.


"Umutlarım daha bir arttı" diyen Güllüce, Havaalanı Kentsel Dönüşüm projesinin başarı ile devam ettiğini, çok yakında inşaatların başlayacağını söyledi.

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Esenler Havaalanı Mahallesi'nde Kentsel Dönüşüm alanını ziyaret ederek yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu ile birlikte Türkiye'de kentsel dönüşümün başlatıldığı Esenler Havaalanı Mahallesi'ni ziyaret etti. Temel atma öncesi bölgede yürütülen çalışmaları yakından inceleyen Bakan İdris Güllüce, burada basın mensuplarına çalışmalarla ilgili açıklamalarda da bulundu.


BURASI BİR LABORATUVAR

"Bu alanı gezince kentsel dönüşüm ile ilgili olan umutlarım daha bir arttı" diyen Güllüce, yapılan çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve Esenler Belediye Başkanı Göksu'yu tebrik ettikten sonra, kentsel dönüşümde insanların rızasının olmasının çok önemli olduğuna dikkat çekti. Mülkiyetle ilgili insanların hassasiyeti çok yüksek olduğunu söyleyen Güllüce, "Bunlar Türkiye'de yeni başlanan bir operasyon, yeni başlanan bir işlem. Tabi ki eksikler gedikler, (şöyle olsaydı daha iyi olacaktı) diyebileceğimiz şeyler de var. Burası bir nevi laboratuvar oluyor. Bir uygulama laboratuvarı" diye konuştu.

KENTSEL DÖNÜŞÜM MÜZESİ BİR İHTİYAÇ

Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu'nun Kentsel Dönüşüm Müzesi kurmak istediğini belirten Güllüce, böyle bir şeye ihtiyaç olunduğunu belirterek, "Biz de kentsel dönüşümü teşvik edeceğiz. Türkiye'de yaşayan her insanımız böyle çağdaş, modern, marka, insani olan şehirlerde, mahallelerde yaşasın, bol bol yeşil alanı olsun, parkı olsun, dinlenme alanı olsun. Gençler için spor alanları olsun. Bunlar da ancak kentsel dönüşümle mümkün" diye konuştu.

Havaalanı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde her türlü altyapı ve proje çalışmasının hazır olduğunu, projenin başarı ile devam ettiğini belirten Bakan Güllüce, "İnşallah çok yakın bir zamanda burada temeller atılıp inşaat başlayacak" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İdris Güllüce Esenler Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (1)

erol çıtırerol0834@mynet.com:

bakan bey Allah aşkına siz bari el atın başbakanın başlattgı esenler havaalanı mahalesinde 2012 ekimden beri 16 ayda sadece evleri yıktılar o kadar o alanı geziyorsunuz sorsanıza belediye başkanına neden 16 aydır bu alan boş duruyo neden çalışma yok 16 aydır kira veriyorsunuz ama tek bir civi cakmadınız yazık degilmi devletin parasına madem kentsel dönüşümü bilmiyordunuz insanları neden madur ediyorsunuz yazık egerki başbakan açılış yaptıgı yer bile bu kadar agır ve çalışmıyorsa kimse kentsel dönüşüme evet demsin cok üzülür sayın bakan ve başbakan nereye kadar göz yumucaksınız bu olaya esenler havaalanı mahallesine gidiyorsunuz ama burası neden aylardır bu şekilde demiyorsunuz halktan korkmuyorsanız Allahtan korkun sakına kimse kanmasın canı yanar

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title