Haberler

Hava Sıcaklıkları Hafta Sonu Artmaya Devam Edecek

Güncelleme:

Ülke genelinde cuma gününden itibaren hava sıcaklıklarında artış yaşanacak. En yu¨ksek hava sıcaklığının Ankara ve İzmir'de 37, Konya ve Kayseri'de 36, İstanbul'da 33, Adana ve Antalya'da 35, Diyarbakır'da 42, Şanlıurfa'da 43 ve Elazığ'da 40 dereceye ulaşması bekleniyor.

PAZAR GÜNÜNE DİKKAT

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan sıcaklık değerlendirmesinde Basra alçak basıncının etkisi altında olan Türkiye'de hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin 2 ila 5 derece üzerinde seyrettiği belirtildi. Cuma günü ve hafta sonunda Karadeniz bölgesinin iç kesimleri ile Anadolu ve Doğu Anadolu bölgelerinde, pazar gününden itibaren ise Marmara bölgesinde hissedilir derecede sıcaklık artışlarının beklendiğine işaret edilen değerlendirmede, iç bölgelerdeki hava sıcaklığı normalin 3 ila 7 derece üzerinde seyredeceği bildirildi.

ANKARA VE İZMİR KAVRULUYOR

Değerlendirmeye göre, en yüksek hava sıcaklıklarının Ankara ve İzmir'de 37, Konya ve Kayseri'de 36, İstanbul'da 33, Manisa, Denizli ve Edirne'de 39, Adana ve Antalya'da 35, Karabu¨k ve Tokat'ta 39, Diyarbakır'da 42, Şanlıurfa'da 43, Elazığ'da 40 ve Erzurum'da 33 dereceye ulaşacağı tahmin ediliyor.

40 DERECEYİ GÖRECEĞİZ

Güney Ege ve Akdeniz kıyı kesiminde rüzgarın yarından itibaren kuzey yönlerden güney yönlere dönmesiyle en yu¨ksek hava sıcaklığının 40 dereceden 30 ila 35 derece arasına düşeceği tahmin ediliyor. Ancak güneyli rüzgarlarla deniz üzerinden taşınacak nemle hissedilen sıcaklıkların 40 derece civarında olacağı ön görülüyor.

Değerlendirmede, yu¨ksek hava sıcaklıklarının oluşturabileceği başta sağlık sorunları olmak u¨zere, meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.

Kaynak: AA / Güncel

Kayseri Konya İzmir Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 16 Nisan Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (5)

set:

Yaz yazlığını yapacak kış kışlıginı yapacak..abartmaya gerek yok

14
0
yanıtYanıtla
EYLÜLE SARKAR BU YAZ:

3gün önce saat18. 00 itibariyle dijital termometre 46. 7dereceyi österdi ne derece sıcak var anlayınız. Neyseki nem oranı düştü yüksek nemle sıcaklar geliyor. Sıvı tüketimine dikkat edilmeli ayran limonata en önemlisi su. Allah güneşin altında çalışanlara hepimize yardım etsin.

5
0
yanıtYanıtla
......:

insallah vatan hainleri sicaktan geberirler

3
0
yanıtYanıtla
CUKUROVALIYIZ0134:

ADANADA 3 GUN ONCE TERMOMETRELER 44 GOSTERIYORDU

2
0
yanıtYanıtla
ha ha:

bu yorumlar ne ya, millet kafayı yemiş:)))

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title