Haberler

Adana'da Hava Almak İçin Çıktı, 8 Gündür Kayıp

Güncelleme:

Adana'da hava almak için evden çıkan gençten 8 gündür haber alınamıyor.

Adana'da hava almak için evden çıkan gençten 8 gündür haber alınamıyor. Oğullarının psikolojik sorunları bulunduğunu belirten aile, gelecek müjdeli haberi bekliyor.

Lise son sınıfta psikolojik sorunlar yaşamaya başlayan Cumhur Başdinkçi (29), 5 Eylül günü saat 10.00 civarında hava almak için Yüreğir ilçesi Akdeniz Mahallesi'ndeki evlerinden dışarı çıktı. Yarım saat geçmesine rağmen eve dönmeyen Başdinkçi'nin akrabaları, çevrede genç adamı aradı ancak gezebileceği hiçbir yerde bulunamadı. Bunun üzerine polise başvuran Başdinkçi ailesi, 8 gündür gelecek müjdeli haberi bekliyor.

Cumhur Başdinkçi'nin annesi Şahanda Başdinkçi, oğlunda lise son sınıfta korku başladığını belirterek, "Lise son sınıfın 2. döneminde arkadaşları bıçakla tehdit etmiş. Ondan sonra bir korku başladı oğlumda. İçine kapandı, konuşmaz oldu. Buna rağmen kendi halinde zararsız bir çocuktu. 5 Eylül günü akşam saat 10.00 civarında evden hava almak için çıktı. Her zaman çıkardı. Biz geri gelir dedik. Ama o gün gelmedi. Biz de hemen ardından aramaya çıktık ama bulamadık. Ondan sonra polise başvurduk. Polis bir sonuç bulamadı. Biz de tanıdıklarla aradık" dedi.

Oğlunun kesinlikle tek başına uzak bir yere gitmeyeceğini aktaran anne Başdinkçi, "Birileri zorla götürmüş olabilir. Onun dışında bir ihtimal gelmiyor aklımıza. Bir anne olarak ben yalvarıyorum. Her kimin elindeyse lütfen bizim çağrımıza cevap versin. Allah kimsenin başına böyle bir şey vermesin. Kim gördüyse, bulan gören varsa Allah rızası için bir an önce haber versinler. Biz kimseden şikayetçi olmayacağız, yeter ki bize çocuğumuzu versinler" diye konuştu. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title