Haberler

HATSU Yeni Araç Filosuna Kavuştu

Güncelleme:

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Hatay'a daha iyi ve hızlı hizmet verebilmek için filosuna 185 adet araç kattı.

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (HATSU), Hatay'a daha iyi ve hızlı hizmet verebilmek için filosuna 185 adet araç kattı.

Araç kiralama yöntemiyle alınan 36 damperli kamyon, 36 adet kazıcı-yükleyici, 36 adet pikap, 48 adet tek kabin kamyonet, 23 adet otomobil, 4 adet minibüs ve 2 adet otobüs HATSU'daki yerlerini aldı.

Araçlar, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş'ın da katılımıyla düzenlenen tören ile HATSU'ya teslim edildi. Başkan Savaş, teslim töreninde bir kazıcı yükleyiciye binerek objektiflere poz verdi.

Alınan araçlar ile Hatay'ın her köşesine artık daha hızlı bir şekilde hizmet gideceğine vurgu yapan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş, Hatay'ın en güzel hizmetleri hak ettiğini söyledi. Araç filosundaki bazı araçların ilçelere de dağıtılacağını belirten Savaş, "Her ilçede o ilçenin sorunlarıyla ilgilenecek o ilçenin problemlerini çözecek bir ekip var ve bu araçlar oralarda da kullanılacak" dedi.

Araçların Hatay'a hayırlı uğurlu olmasını dileyen Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş, HATSU'nun gücüne güç kattığını ve Hatay'a artık daha hızlı bir şekilde hizmet edeceğini ifade etti. - HATAY

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title