Haberler

Hatsu'nun Altyapı Mücadelesi Sürüyor

Güncelleme:

Kanalizasyon ve yağmursuyu hatlarında oluşan tıkanıklıklara anında müdahale edilerek sorunların en aza indirildiğini ayrıca yapılan çalışmalar sayesinde vatandaşların rahata kavuştuğunu vurgulayan Genel Müdürlük, altyapının sorunsuz bir hale gelmesi için yenileme projelerinin bir bir faaliyete geçirildiğini açıkladı.

İskenderun ilçesinde yapılan çalışmalar kapsamında, ALO 185 HATSU İhbar Hattı'na gelen şikâyetlere müdahale edildiğini bildiren HATSU, Dumlupınar Mahallesi 212. Sokak'ta hatalı kullanım nedeniyle bezlerle tıkanan bölgede bacaların açılarak temizlendiğini ayrıca Mustafa Kemal Mahallesi 594. Sokak'ta deforme olarak parçalanan kanal hattını yenilendiğini ve sorunların giderildiğini belirtti.

Tıkanıklıkların yoğunluğuna dikkat çeken İdare, altyapının daha temiz ve tıkanmadan kullanılabilmesi için vatandaşların daha dikkatli bir kullanım sergilemeleri noktasında temennilerde bulundu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title