Haberler

Hatsu'dan Samandağ'a 10 Milyon Liralık Yatırım

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (HATSU), Samandağ ilçesinde yapımı devam eden 10 milyon liralık atıksu arıtma tesisi inşaatında sona gelindiğini duyurdu.

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (HATSU), Samandağ ilçesinde yapımı devam eden 10 milyon liralık atıksu arıtma tesisi inşaatında sona gelindiğini duyurdu.

HATSU'dan yapılan yazılı açıklamada, maliyeti 10 milyon lira olan arıtma tesisinin yüzde 97 oranında tamamlandığı belirtildi.

Toplam maliyetin HATSU tarafından İller Bankası'na ödendiğini ve iş takibinin de yine HATSU tarafından yapıldığı belirtilen açıklamada, Samandağ'daki kanalizasyon sularının arıtma tesisinde arıtılacağını,  böylece çevre kirliliğinin ve kötü kokuların da geçileceğini kaydedildi.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş da diğer ilçeler gibi Samandağ'ı da sağlıklı bir çevreye kavuşturmak için çalışmaların aralıksız sürdüğünü belirterek, tesisin Ağustos ayında açılışının yapılacağını aktardı.

Kaynak: AA / Yerel

Samandağ Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title