Haberler

Hatso'dan 'Trabzon- Hakkari Dostluk Gecesi' Mesajı

Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası (HATSO) Başkanı Servet Taş, İstanbul’da düzenlenen ‘Trabzon-Hakkari Dostluk Gecesi’ için bir teşekkür mesajı yayınladı.

Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası (HATSO) Başkanı Servet Taş, İstanbul'da düzenlenen 'Trabzon- Hakkari Dostluk Gecesi' için bir teşekkür mesajı yayınladı.

Sinan Erdem Spor Salonu'nda düzenlenen Trabzon- Hakkari Dostluk Gecesi'ne katılan HATSO Başkanı Servet Taş, Başkan Yardımcısı Abdurahman Er ve Meclis Başkanı Nazım Demir, ortak bir teşekkür mesajı yayımladı. Yayınlanan mesajda, "Hakkari'yi tanımak, dostluk, barış ve kardeşliği pekiştirmek amacıyla daha önce Hakkari'ye gelen Trabzon Dernekler Federasyonu Başkanı Dr. Haydar Dulkadiroğlu, Sinop, Erzurum, Diyarbakır, Van dernekler başkanları ve Hakkari Dernekler Federasyonu Başkanı Şemsettin Demir'in ziyaretleri bizim için çok anlamlı geçmişti. Barışa, kardeşliğe birbirimizi daha iyi tanımaya ve başlatılan barış sürecine katkıda bulunmak üzere HATSO yönetimi olarak da geceye katıldık. Güzel bir dostluk havasında geçen geceyi tertip eden Trabzon Federasyon Başkanı Dr. Haydar Dulkadiroğluna ve İstanbul Hakkarililer Derneği Başkanı Şemsettin Demir'e teşekkür ediyoruz. Bu güzelim geceye yoğun programlarına rağmen Hakkarili hemşehrilerini kırmayıp geceye renk veren Anadolu Ateşi yönetmeni Sayın Mustafa Erdoğana ve ekibine, sanatçı Aydın Aydın ve ekibine, Hakkari'nin gururu Hakkari Kız Meslek Lisesi folklor ekibine ve yöneticilerine ve bu folklor ekibini geceye gönderen ve desteklerini sunan Hakkari Valimiz Necmettin Kalkan Beye ve geceye katılım sağlayan Vali Yardımcısı Cumhur Duran Beye, gecede hemşehrilerini yalnız bırakmayan 23. dönem milletvekilimiz Dr. Rüstem Zeydan, gazeteci yazar Muhsin Kızılkaya, işadamı Celal Özel, Hakkarili gazetecilerimize ve tüm Hakkarili hemşehrilerimize ve geceye katılım sağlayan dostluk ve barışa desteklerini sunan Trabzon halkına Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası olarak sonsuz teşekkür ediyoruz" denildi. - HAKKARİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Nazım Demir İstanbul Trabzon Hakkari Yerel Haberler

500

Yorumlar (1)

Hasan ERLeon@hotmail.com:

düşünebiliyormusunuz trabzon gibi küçük bir vilayette tam 75 tane belediye vardır,yani 75 tane belediye baskanı,75 tane makam aracı, 75 tane belediye binası,sahi trabzon nüfusu kaç milyondur, neden bu kadar belediye bu şehre verilmiştir bileniniz varmıdır, yazık günah değilmi milletin paraları boşuna buralarda harcanıyor değermi yani arkadaşlar

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title