Haberler

Hatso'dan Şengal'e Yardım

Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası (HATSO), Suriye'deki iç savaştan kaçan ve zor durumda olan Şengalli mültecilere bir kamyon yardım malzemesi gönderdi.

HATSO ambarında toplanan yardım malzemeleri, HATSO Başkanı Servet Taş, işadamı Mehmet Seven ve görevlilerin yardımı ile kamyona taşındı. Burada konuşan HATSO Başkanı Servet Taş, bir süre önce IŞİD zulmünden kaçarak Türkiye'ye sığınan on binlerce Ezidinin çok zor şartlar altında dağları aşarak Şırnak, Uludere ve Silopi gibi farklı yerlere geldiklerini söyledi. Taş, "Bölge halkı çok duyarlı davranıp belediye, STK, işadamları ve bütün halkımız Ezidi kardeşlerimize her türlü desteği sağlamaya çalışmıştır. Biz HATSO olarak Ezidi kardeşlerimize bir yardım kampanyası başlattık. Topladığımız yardımların hak sahiplerine ulaştırılması için Roboski'ye göndereceğiz. Toplumlara sahip çıkmak bizim vicdani görevimizdir. Bu tür yardımlarımız sürekli devam edecektir. Bu kardeşlerimize kış ayları için de battaniye tedarikine gideceğiz. Bize destek veren esnafımıza, halkımıza ve işadamlarına şükranlarımı sunuyorum" dedi. - HAKKARİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Seven Hakkari Suriye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title