Haberler

Hatso'dan Çsgb Heyeti Onuruna Yemek

Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası (HATSO) Başkanlığı "6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu" tanıtım semineri için kente gelen heyet onuruna yemek verdi.

Sabah saatlerinde Hakkari'ye gelen 40 kişilik (ÇSGB) heyeti bir otelde "6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu" hakkında ildeki tüm işveren ve HATSO üyelerine tanıtım semineri vermişti. HATSO Başkanlığı tarafından şehirden 7 kilometre uzaklıkta bulunan bir tesiste heyet onuruna yemek verdi. Yemeğe İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Çetin, İş Sağlığı ve Güvenliği uzmanı İlknur Çakar ve uzman yardımcısı Ahmet Esat Korkut, Çalışma ve İş Kurumu Hakkari İl Müdürü Ahmet Kızılkaya, Müdür Yardımcısı Mehmet Abi, HATSO Başkanı Yardımcısı Abdurrahman Er, HATSO üyesi Remzi Yüce, Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Dr. Vakkas Özmercan, İl Sağlık Müdürü Dr. İsmail Erkam Tüzgen ve il dışında gelen davetliler katıldı. Hakkari'nin güzel doğasına hayran kaldığını belirten İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Çetin, böyle bir ortamda kendilerine yemekte buluşturan HATSO yetkililerine teşekkür etti. - HAKKARİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hakkari Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title