Haberler

HATMEK Eğitim Seferberliğini Sürdürüyor

Güncelleme:

HATMEK, kursları başarıyla tamamlayan herkese Milli Eğitim Bakanlığı Halk Eğitim Merkezi onaylı sertifika vererek halka istihdam olanağı yaratıyor.


Bilginin değerinin farkında olan ve yeni nesilleri eğitime, kültüre ve spora yönlendirmek isteğiyle hizmet üreten Doç. Dr. Lütfü Savaş'ın kente kazandırdığı Hatay Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (HATMEK), her yaştan insana eğitimin kapılarını ardına kadar açıyor.

737 KURSİYER SERTİFİKALARINI ALDI

HATMEK'te açılan kurslardan yararlanan ve kursları başarıyla tamamlayan 737 vatandaş kendi alanında sertifika almaya hak kazandı.

Kurulduğu günden bugüne 2014 vatandaşa eğitim imkânı sunan merkez, her geçen gün kurs yelpazesini genişletiyor. Mesleki gelişime önem veren eğitim yuvasındaki 37 aktif kurs programında 1345 kursiyer eğitim görmeye devam ediyor.

KURSİYERLERDEN BAŞKAN SAVAŞ'A TEŞEKKÜR

Ücretsiz meslek edindirme ve hobi kurslarında eğitim gören kursiyerler, "Hatay'da Herkes Meslek Sahibi Olacak" parolası ile yola çıkan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş'a sunduğu hizmetlerden dolayı teşekkürlerini iletti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title