Haberler

Hatice'nin Başkanlık Hayaline Başkan Akın Bir Adım Yaklaştırdı

Germencik Kurtuluş İlköğretim Okulu 4'üncü sınıf öğrencileri Sümeyye Şakacı, Kadir Kaan Ganioğlu ve Hatice Acar çıkartacakları okul gazetesi için röportaj yapmak adına Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın'ı ziyaret etti. Okul idare amirlerinin de bulunduğu röportaj esnasında öğrenciler Başkan Akın'a sorular yönelterek röportajlarını gerçekleştirdi.

Başkan Ümmet Akın röportaj esnasında öğrencilere ilerde yapacakları meslekleri sordu. Hatice Acar bu soru üzerine Belediye Başkanı olmak istediğini ve bunun içinde Başkan Akın'dan kendisinin izlemesi gereken yolu paylaşmasını istedi. Başkan Ümmet Akın Hatice Acar'ın bu isteğinden dolayı mutlu oldu ve koltuğundan kalkarak Hatice Acar'ın Başkanlık koltuğuna oturmasını istedi. Hatice Acar'ın başkanlık koltuğuna oturduğu esnada Başkan Akın Belediye Başkanı olabilmek için birkaç bilgiyi kendisine aktardı ve Kitap okumanın yanı sıra Hatice'ye yapması ve yapmaması gerekenleri iletti.

Başkan Ümmet Akın; " Başkanlık görevini sevmen ve bu görevi istemen güzel, bunun için günde en az 1 saat kitap okumalısın bunun yanı sıra zaten Kitap okumak bilgi edinmenin yanı sıra diksiyon ve karşındaki kişiyi ikna edebilmek için ve bilinçli nesiller yetişmesi adına çok gerekli. Belediye Başkanı olmak istemen beni çok mutlu etti. Bu yolda da elimden geleni yapmak isterim. Bu görevi istemek senin farkındalığının farkında olmanı gerektirir" dedi.

Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın öğrencilerle röportajın ardından onlara kitap hediye etti ve Germencik Belediyesi olarak her zaman yanlarında olduklarını dile getirdi. Öğrenciler yaptıkları röportaj ve kendilerine ayrılan zamandan dolayı Başkan Akın'a teşekkür etti. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Germencik Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak? Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title