Haberler

Hatice Kübra'nın Kaçırılma Görüntüleri Ortaya Çıktı

Güncelleme:

Gaziantep'te 2.5 yaşındaki Hatice Kübra Çakmakoğlu'nun kaçırılma anına ait görüntüler ortaya çıktı.

Gaziantep'te kaçırılan 2.5 yaşındaki Hatice Kübra Çakıroğlu, İstanbul'dan gelen annesi Hülya Çakıroğlu'na kavuştu. Öte yandan küçük kızın kaçırılma anına ait görüntüler ortaya çıktı.

KIZINA SARILARAK GÖZYAŞI DÖKTÜ

İkiz kızlarından Hatice Kübra'nın kaybolmasının ardından, bir televizyon kanalında yayınlanan programa katılmak için İstanbul'a giden anne Hülya Çakıroğlu, bugün memleketi Gaziantep'e geldi. Evine gelen anne Çakıroğlu, günlerdir görmediği kızı Hatice Kübra'ya sarılarak gözyaşı döktkü. Hülya Çakıroğlu Manisa'da cinsel istismara uğradıktan sonra öldürülen 4 yaşındaki Irmak Kupal'ın haberlerini izledikten sonra daha da korktuğunu söyledi.

İşte Çakıroğlu'nun sözleri:

Şu anda gerçekten çok mutluyum. 3 gündür yoktu. Başına bir şey geldi diye çok korktum. İnşallah kaçıran yakalanır. İyi niyetle bile evine götürmüş, bırakmışsa da bulunsun. Anneye babaya bu acı yaşatılmaz.

"ÇOK ZOR KÖTÜ BİR DURUM"

Kim çocuk bulursa hemen polise teslim etsin, 1 saat bile geçirmesin. Biz gittiğimiz programda bir çocuğun kötü olayı ile karşılaştık. Çok zor çok kötü bir durum.

Hatice Kübra ise ikizi Esma'ya sarılıp öptü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gaziantep İstanbul Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title