Haberler

Hatem Nazilli'de Eğitime Hazır

2013-2014 Eğitim-Öğretim yılında faaliyete geçecek olan Nazilli Özel HATEM Anadolu Sağlık Meslek Lisesi devlet karayolu üzerindeki görkemli binasıyla hizmet vermeye hazır.

2013-2014 Eğitim-Öğretim yılında faaliyete geçecek olan Nazilli Özel HATEM Anadolu Sağlık Meslek Lisesi devlet karayolu üzerindeki görkemli binasıyla hizmet vermeye hazır.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 2012 yılı genişletilmiş il başkanları toplantısında ' Türkiye genelinde 200 bin hemşire ihtiyacımız var, bu rakamı mevcut okullarımızdan karşılayamıyoruz bu nedenle bu açığı sağlık meslek liselerinden kapatacağız' ifadesinden sonra Türkiye'de bizzat hastane tarafından açılan birkaç sağlık meslek lisesinden biri olan Özel HATEM Sağlık Okulları'na yoğun talep oluştu. Gaziantep, Nazilli, Turgutlu, Bursa, Adıyaman, Gemlik, Bandırma, Siirt ve Şırnak'ta bulunan Türkiye geneli 10 şubede faaliyete geçecek olan Özel HATEM Anadolu Sağlık Meslek Lisesi bir tarafta sağlık yönündeki tecrübeleri, diğer tarafta da MEK dershanelerinin eğitim yönündeki tecrübelerini birleştirerek okullaşma projelerini hayata geçirmiş durumda.

MESLEK SAHİBİ OLMAK İSTEYENLER HATEM'E BEKLENİYOR

Öğrencilerin alacakları eğitimin ardından sağlık ordusunda görev almaya hazır hale geleceklerini söyleyen Nazilli Özel HATEM Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Müdürü Ramazan Açıkkol; "Nazilli'mizde 2013-2014 eğitim öğretim yılında öğretime başlayacak olan okulumuzda, donanımlı sınıflarımız ve kaliteli eğitim kadromuzla; nitelikli, aranılan, milli ve evrensel değerleri benimsemiş, yüreği insan sevgisiyle dolu topluma sağlık hizmeti sunmanın heyecanını duyacak Hemşire ve Acil Tıp Teknisyeni yetiştirmek için ilk adımı atmanın heyecanını duymaktayız. Nazilli'mizin böyle bir okula ihtiyacı varmış. Öğrencilerimiz 4 yıllık kaliteli eğitimin ardından mezun olacaklar ve sağlık ordusunda hak ettikleri yerlerde görev alacaklardır" dedi.

Nazilli Şubesi Koordinatörü Sibel Özgör ise; "Nazilli halkının göstermiş olduğu yoğun ilgiden son derece memnun olduklarını belirtti. Anadolu sağlık meslek lisesinden mezun olup kısa sürede meslek sahibi olmak isteyen öğrencilerimizi okulumuza bekliyoruz" ifadelerini kullandı. Rehber öğretmen Erdal Yeşiltepe de öğrencilerin kişisel ve mesleki gelişimlerini tamamlamalarında öğrenci ve veliye her türlü desteğin rehberlik birimi tarafından sağlanacağını belirtti. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Recep Tayyip Erdoğan Gaziantep Türkiye Nazilli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title