Haberler

Hatayoğlu: "Lucescu Trabzonspor İçin Lüks Bir Teknik Direktör"

1967 Trabzonsporlular Derneği Başkanı Alaattin Hatayoğlu, "Lucescu Trabzonspor için lüks bir teknik direktör. Şu an takımın başında 3 haftalığına Sadi Tekelioğlu bulunmakta. Bence sezon sonuna kadar onunla göreve devam etmeliler" dedi.

1967 Trabzonsporlular Derneği Başkanı Alaattin Hatayoğlu, geçtiğimiz günlerde Trabzonspor'da yapılan kongre, teknik direktör gündeminde olan Mircea Lucescu ve Rusya'nın Rubin Kazan takımında forma giyen Gökdeniz Karadeniz hakkında açıklamalarda bulundu.

"TRABZONSPOR ADINA İYİ BİR KONGRE OLDU"

2 yıl gecikmeli bir kongre olduğunu söyleyen Hatayoğlu, "Yargıtay'ın karar vermesine rağmen kongre 2 yıl geç yapıldı. 2.5 yıllık süreçte İbrahim Hacıosmanoğlu'nun Trabzonspor'un üzerindeki tasarruflarını, yaptırımlarını, söylem ve eylemlerini tüm kamuoyu görmüş oldu. Çok kötü bir sınav verdi. Başkan olarak girdiği kongrede ezici bir çoğunlukla başkanlığı bıraktı. Asıl yarış Celil Hekimoğlu ve Muharrem Usta arasında geçti. Gerçekten dişe diş bir mücadele oldu. Son sandığa kadar başkan olan Celil Hekimoğlu, son sandıkta Muharrem Usta'ya devretmiş oldu. Trabzonspor adına iyi bir kongre oldu. Bundan sonra icraatları bekleyip, göreceğiz" şeklinde konuştu.

"LUCESCU LÜKS BİR TEKNİK DİREKTÖR"

Trabzonspor'un birinci derece probleminin iç sorun olduğunu belirten Hatayoğlu, "Muharrem Usta ve yönetim bence kulüpte neler olup bitmiş, bunu masaya yatırmalı. Gerek teknik konularda gerek futbolcu ve ekonomik konularda Trabzonspor ile ilgili neler yapabileceklerini ortaya koyup strateji geliştirmeliler. Lucescu Trabzonspor için lüks bir teknik direktör. Şu an takımın başında 3 haftalığına Sadi Tekelioğlu bulunmakta. Bence sezon sonuna kadar onunla göreve devam etmeliler. Sadi Tekelioğlu'nun en büyük özelliği altyapıdan oyuncu kazandırmak. En azından bu süreçte Muhammed gibi altyapıdan oyuncu katabilir. Altyapıdan gelecek oyuncular açısından bence Sadi Tekelioğlu ile devam edilmelidir" diye konuştu.

"GÖKDENİZ KARADENİZ'İN DÖNÜP, GELECEĞİ YER TRABZON'DUR"

"Türkiye ile Rusya arasında yaşanan gerilimden sonra Rusya'nın Rubin Kazan takımında oynayan eski Trabzonsporlu oyuncu Gökdeniz Karadeniz'in Trabzon'a dönmesi için camianın bir çağrısı olmalı mı" sorusuna Alaattin Hatayoğlu, şu şekilde cevap verdi:

"Futbol sonuçta profesyonel bir oyun. Gökdeniz de Rubin Kazan'ın sözleşmeli bir oyuncusu. Yaşı da 35, 36'ya gelmiş durumda ama ara transfer olabilir, neden olmasın? Futbolculuğunun son demlerini Trabzonspor'da geçirmek isteyebilir. Trabzonspor'da yeni nesil futbolcularımız için bir motivasyon da olabilir. Oradan bağlarını kesin olarak koparsın ki Trabzonpsor için gündeme gelsin. Gökdeniz Karadeniz'in dönüp, geleceği yer Trabzon'dur." - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Gökdeniz Karadeniz Rusya Federasyonu Sadi Tekelioğlu Trabzonspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli? Süleyman Yalvaç kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yalvaç Belediye Başkan adayı Süleyman Yalvaç kaç yaşında, nereli? Tamer Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Şarkikaraağaç Belediye Başkan adayı Tamer Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhterem Arslan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Sütçüler Belediye Başkan adayı Muhterem Arslan kaç yaşında, nereli? Sami Eroğlu kimdir? Memleket Partisi Yozgat Bahadın Belediye Başkan Adayı Sami Eroğlu Kaç yaşında, nereli? Seçimden sonra dolar yükselir mi? Dolar ne kadar olacak, artar mı? Burhan Karakoç kimdir? Memleket Partisi Sivas Sarıkışla Belediye Başkan Adayı Burhan Karakoç Kaç yaşında, nereli? İdil Özkan kimdir? Memleket Partisi Kırklareli Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı İdil Özkan Kaç yaşında, nereli? Sultanbeyli Belediyesi hangi parti? Sultanbeyli Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Sultanbeyli yerel seçim sonuçları! Selahattin Baygın kimdir? Memleket Partisi Kastamonu Cide Belediye Başkan Adayı Selahattin Baygın Kaç yaşında, nereli? Gökhan Erinkarlı kimdir? Zafer Partisi Isparta- Senirkent Belediye Başkan adayı Gökhan Erinkarlı kaç yaşında, nereli? Salim Özmen kimdir? Zafer Partisi Isparta- Keçiborlu Belediye Başkan adayı Salim Özmen kaç yaşında, nereli? Fatih Erbakan İstanbul'dan adaylarını çekiyor mu? Fatih Erbakan'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 3 şartı ne? Büyükçekmece - Samsunspor Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Büyükçekmece - Samsunspor Basket maçı ne zaman? Cübbeli Ahmet hangi partiler için oy vermek caiz değildir dedi? Cübbeli'ye göre hangi partiye oy vermek caiz değil?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title