Haberler

Hataylılar Renge Doyacak

Güncelleme:

HBB Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı'na bağlı ekipler, Hatay genelinde meydan ve kavşaklarda çiçek ekimi çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Hatay Büyükşehir Belediyesinin yetki alanındaki meydan, cadde, park, kavşak ve refüjlerde çalışmalarını yoğun bir şekilde devam ettiren ekipler, bakım, onarım ve yenileme çalışmalarının yanında çiçeklendirme çalışmalarını da sürdürüyor.

Hatay'ın daha temiz, yeşil ve güzel görünüme kavuşması için çalışmalarına hız verdiklerini belirten yetkililer, yapılan bakım ve temizlik çalışmaları ile birlikte en kısa sürede kentin daha estetik bir görünüme sahip olacağını açıkladı.

Hatay Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı Mustafa Dönmez; ''Hatay'ın mozaiğine uygun ve daha sağlıklı şekilde çalışmaların yürütülebilmesi amacıyla yapılan bu çalışmaların sonunda ilimiz, bahar ve yaz aylarında hem caddelerdeki rengarenk görüntüsüyle hem de mis kokulu çiçeklerle daima göz alıcı ve estetik görünecek''. dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title