Haberler

Hataylı Şehit Son Yolculuğuna Uğurlandı

Mardin'in Nusaybin ilçesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Uzman Çavuş Osman Vurgun memleketi Hatay'ın Yayladağı ilçesinde düzenlenen törenle toprağa verildi.

Mardin'in Nusaybin ilçesinde dün PKK'lılarla çıkan çatışmada şehit olan 23 yaşındaki Piyade Uzman Çavuş Osman Vurgun'un cenazesi ilk olarak Yayladağı ilçesi Kışlak Mahallesi'ndeki dayısı Ali Yarar'ın evine getirilerek helallik alındı.

Tören, şehidin cenazesinin bando takımı eşliğinde Kışlak Mahallesi Ali-Sabriye Bişkin Ortaokulu bahçesine getirilmesiyle devam etti.

Burada Hatay İl Müftüsü Hamdi Kavillioğlu tarafından kılınan cenaze namazına Hatay Valisi Ercan Topaca, CHP Hatay Milletvekili Birol Ertem, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, 39.Mekanize Tugay Komutanı Tuğgeneral Hasan Polat, İskenderun Deniz Üs Komutanı Tuğamiral Kadir Yıldız, Garnizon Komutanı Kurmay Albay Erdem Özcan, İl Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Albay Turgay Aras ve şehidin yakınları çok sayıda vatandaş katıldı.

Cenaze namazının kılınmasının ardından şehidin ağabeyi Kırklareli'nde görevli Astsubay İsmail Vurgun ile dayısı Ali Yarar, şehidin tabutuna sarılarak gözyaşı döktü.

Dayısı Ali Yarar şehidin tabutuna sarıldığı sırada fenalaşınca, sağlık ekipleri müdahale etti. Şehidin annesi Melek Vurgun ise oğlunun fotoğrafına sarılarak gözyaşlarına boğuldu. Şehidin cenazesi omuzlara alınarak Kışlak Mahalle Mezarlığına götürülerek dualar ve tekbirler eşliğinde toprağa verildi. - HATAY

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Yayladağı Nusaybin Mardin Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 16 Nisan Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Alita: Savaş Meleği filmi oyuncuları kim? Alita: Savaş Meleği filmi konusu, oyuncuları ve Alita: Savaş Meleği özeti! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
title