Haberler

Hataylı İş Adamları Hassa'da İncelemelerde Bulundu

Hataylı iş adamları Hassa ilçesinde önümüzdeki günlerde yapımına başlanacak Hassa Tüneli ve Hassa Organize Sanayi Bölgesi'nde incelemelerde bulundu.

Hataylı iş adamları Hassa ilçesinde önümüzdeki günlerde yapımına başlanacak Hassa Tüneli ve Hassa Organize Sanayi Bölgesi'nde incelemelerde bulundu.

Hatay Vali Yardımcısı Bilal Bozdemir, inceleme sonrasında Hassa Belediyesi Konferans Salonu'nda iş adamlarına bölgede yapılacak olan yatırımlarla ilgili bilgi sundu.

Bozdemir, yaptığı konuşmada ilçede yapılacak olan yatırımların tamamlanmasıyla birlikte bölgeye hareketlilik kazandıracağını belirtti.

Hassa Tüneli'nin Gaziantep, Kahramanmaraş ve Kilis illerini İskenderun Körfezi'ne bağlayacağını ifade eden Bozdemir, "Bu gelişmelere şimdiden hazırlanmamız lazım. Önümüzde ki günlerde Cenevre görüşmeleri de başlıyor. Komşumuzun içinde bulunduğu durum düzelir ve orada ki işlerde yoluna girerse hem organize sanayimiz hem de tünelimiz ayrı bir öneme sahip olacaktır" diye konuştu.

Hassa Kaymakamı Mustafa Pala da Hassa Tüneli ve Hassa Organize Sanayi Bölgesi'nin ilçe adına çılgın projeler olarak adlandırıldığını ve projelerin bölgenin kaderini büyük oranda değiştireceğini kaydetti.

İş adamları ilçede ayrıca çilek ve muz seralarında incelemelerde bulunarak temsili muz kesimi yaptılar.

Kaynak: AA / Güncel

Organize Sanayi Bölgesi Hassa Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title