Haberler

Hatay ve Osmaniye'deki Fetö/pdy Operasyonu - 26 Kişi Tutuklandı

Hatay ve Osmaniye'de Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile ihraç edilen ve gözaltına alınan 29 polisten 26'sı çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken 3'ü adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

FETÖ üyesi oldukları gerekçesiyle geçtiğimiz hafta, KHK ile ihraç edilen ve Hatay Cumhuriyet Başsavcılığınca Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince 1'i Osmaniye'de 28'i ise Hatay'da gözaltına alınan toplam 29 polis, emniyetteki işlemlerinin ardında adliyeye sevk edildi.

FETÖ'nün haberleşme ağı "ByLock" programını da kullandıkları tespit edilen 29 polisten 26'sı tutuklandı.

Emniyet ifadesinde Gülen'in rüyası

Bu arada edinilen bilgiye göre, örgütün imamı olduğu belirlenen rütbeli bir polisin emniyetteki ifadesinde 17-25 Aralık sürecinden sonra "ByLock" programı üzerinden Fetullah Gülen'in gördüğü iddia edilen bir rüya ve yorumunu paylaştığını da itiraf etti.

"ByLock" kullanan polislere iletilen gönderide, "Fethullah Gülen'in rüyasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kolunun kesildiğini, daha sonra kesilen kolun Peygamber Efendimiz tarafından tükürüğüyle yeniden yerine yapıştırıldığını gördüğü" yer aldı.

Ayrıca bu rüyanın yorumunda da 17-25 Aralık sürecinden sonra örgütün her şeye rağmen daha çok güçleneceği belirtildiği tespit edildi.

Örgütün imamlarından ve polis olan kişinin bu rüya ve yorumunu "ByLock" programı üzerinden örgütün haberleşme programını kullanan diğer polislere gönderdiği belirlendi.

Kaynak: AA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Osmaniye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title